2777
2789
عنوان

به وقت دلتنگی

31 بازدید | 3 پست

دلتنگ روزهای قبل حاملگی و ازدواجم، دلتنگ خونه و خونواده پدری، خونه بابا خیلی ساده بود مامان ساده همه چیزامون ساده ولی همون چیزا و خوردنی ها خیلی لذت داشتن شوق و ذوق گوجه سبز و هندونه و زردآلو و گیلاس که بابا با پول کارگری خريده بود خیلی زیاد بود انگار میوه های بهشتی بودن چقدر رویا داشتیم بیچاره پدرمادرامون چقدر زحمت می‌کشیدن و این عشق داشتن به خودم نگاه میکنم شرمم میگیره که نه عشقی برام مونده نه امیدی،  نگران آینده بچه تو دلم هستم که مامانش دیگه عشق و  صداقت و امیدی تو دلش نمونده که بهش بده مامان بابای ما خیلی فداکار بودن.......زندگي الان بهمون سخت گرفته و بخاطر پول عشق و علاقه مون رو گرفته و دلمون رو تبدیل به سنگ کرده و پول هم به دست آوردم ولي دیگه لذتی نداره،همه چی دارم ولی مزه نمیده .......هعیییی......بماند یادگار عصر جمعه به وقت دلتنگی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره رحمت خدا ولی دیگه آدم بزرگ بشه بازم دوست داره بچه کوچیکه مامان باباش بمونه

اون که صددرصد عزیزم،اما تو هر حالتی خداروشکر کن 

تو دیگه میخوای مامان بشی ناز من😍😍

یه مامان خوشگل کیوت که موهای دختر کوچولوشو میبافه و ناز میکنه یا کت شلوار پسر کوچولوشو تنش میکنه😍😍خیلیا ارزوی همین فندوق تورو دارن ناز من،پس خداجونمونوشکر کن که یه قند عسل بهت داده🥹🕋💙🇮🇷