عزیزم چرا اینقدر ناامیدی آخه بارداری و بچه دار شدن روخدا فقط میدونه خیلیا اصلا انتظارش و ندارن و همون ماه اول بارداری میشن خیلیا هم حتی با ای وی اف هم باردار نمیشن
ناامید نباش استرس نداشته باش امیدت بخدا باشه انشالله که جواب میگیری اینا برای آزادسازی تخمک و ...هستن انشالله که جواب میگیری
مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قرص اووبوست من یه سالی استفاده کردم چندبارم امپول hcg
زدم باردار نشدم سری اخر همراه اووبوست و امپول ازادسازی تخمک و امپول سینال اف و امپول دیگه ام بود یادم نیست چون من ضخامت اندومترم بالا نمیرفت قرصشو میخوردم و همراه لتروزول و چندتا قرص هرمونی دیگع باردار شدم
خدایا کمکم کن امام زمان کمکم کن میشه برام دعا کنی خدا کمکم کنه بهم بگو برای حاجت روایت صلوات میفرستم
البته من متفورمین و اینوفولیک هم خوردم در کنار اواببوست و اچ سی جی
میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی
من شدم ولی شیمیایی شد البته من متفورمین و اینوفولیک هم خوردم در کنار اواببوست و اچ سی جی
حتما تنبلی تخمدان داشتین عزیزم، بخاطر سردی رحم بوجود میاد و با گرمی مغز و رفع سردی رحم و رعایت پرهیزات مشکل حل میشه
مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه