2777
2789
عنوان

بعضی عروسها هم خیلی بدجنسن

530 بازدید | 32 پست

حالا اینجا اکثرا عروسن ولی من همکارم میاد تعریف میکنه میبینم چه جور دو به هم زنی خونواده شوهر و شوهرش میکنه جوری شوهرشو پر کرده که شوهره به مادرش گفته اگر بهم خونه ندادی میام آبروتو تو فامیل میبرم 

الان عید مسافرت رفتن مادرشوهره میخواست دنبالشون بره گفتن جا نداریم بعد الان دوباره مسافرت میرن زنه پدر مادر خودشو میبره 

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته همه عروس ها خوب نیستن

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
برا چی باید مادرشوهر دمبشون بره🤔😂خونه هم شاید قول دادن درکل یه طرفه قاضی نرو

چه طور مادر زن مسافرت میبرن🙁

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 

همون عروس بده را روی تخم چشم نگه میدارن ،عروسای خوب را میچزنونن.پس حقشونه

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

خداروشکر ما عروس نداریم ،یعنی کلا پسر نداریم ولی بجاش یه داماد داریم که اصلا از ننش براتون نگم که چجوری پسرش رو پر میکنه که با خانواده ما رفت و امد نکنه و خواهر بیچاره من رو میچزونه 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

راجع به خونه که حق داشتن..مسافرتم لابد بد سفر هستن

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

دعوای مادرشوهر و عروس فقط سر پسره 

مادرشوهر به رابطه صمیمی و عاشقانه پسر و عروسش حسودی میکنه با هر ترفندی پسرش رو میکشه سمت خودش و دختراش نمیدونم چه کرمیه انتظار داره داماد خودش با دخترش مثل پسر و عروسش باشن ولی چشم نداره رابطه خوب عروس و پسرش رو ببینه

عروس هم وقتی شوهرش میره سمت خانواده بدون فکر ، حس بد میگیره حس میکنه جایگاهی نداره دیده نمیشه دست به ترفند میزنه حالا هر کی روشی داره 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم