2777
2789
عنوان

نشونه بود بنظرتون بچه ها 🥺🥲

164 بازدید | 18 پست

بچه ها چند وقت پیش یه مشکلی برام پیش اومد یه مشکلی که اون لحظه فقط خدا میتونست یکاری برام کنه واقعا داشتم از شدت فکر کردن بهش عقلم رو از دست میدادم . خیلی نگران بودم خیلی شدید همه آینده و زندگیم به همین بستگی داشت . سخت ترین شب زندگیم بود. 

من تو دلم گفتم خدا قرآن رو باز میکنم یه صفحه باز میکنم تو همین اول آیه با من صحبت کن یه چیزی بگو من دلگرم بشم دیدم آیه دوم سوم همین اومد . بچه ها این نشونه بود ؟ بعدش رفته بودم اینستا داشتم پست میدیدم  یهو دیدم یه پست اومده که دوباره همین آیه هست . 🤍🥺

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      

حتما عزیزم نشونس ان شالله دل نگرانیت حل شه

میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما عزیزم نشونس ان شالله دل نگرانیت حل شه

ممنونم عزیزم ❤

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      
آره عزیزم خوش به سعادتت. مارو هم دعا کن

چشم عزیزم 

آره گلم 

من تقویم اذان گو دارم اون یه قسمتی داره هر روز یه ذکر و یه آیه تو قسمت نوتیف میزاره دقت کردم هر وقت حالم گرفته اس اون قسمت پر میشه از آیه و ذکر های آرام بخش واسم 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

اره عزیزم نشونست انشالله خدا ب دلت نگاه کنه ببخشید کاربریت خندم گرفت

مممنونم هزیزم

خداروشکر الهی همیشه به خنده وشادی🥺💗💗😂😂

شک نکن🥹من به نشانه ها خیلی توجه دارم

ممنون عزیزم منم همینطور واقعا فقط دنبال یه نشونه بودم اون لحظه اگه این دستم نمی‌رسید نمیدونم تا صبح چی میشدم🥺

آره گلم من تقویم اذان گو دارم اون یه قسمتی داره هر روز یه ذکر و یه آیه تو قسمت نوتیف میزاره دقت کردم ...

وای چقدر قشنگ چقدر آرام بخشه خداروشکر عزیزم 😍😍

اسم تقویم چیهه منم بهش نیاز دارم فک کنم🥺🤍🤍