2777
2789
عنوان

با خانواده سختگیر چیکار کنم

154 بازدید | 29 پست

من ۱۹ سالمه و پشت کنکوریم

خانوادم خیلی اذیتم میکنن از لحاظ بیرون رفتن حتی مذهبیم نیستن ۲ تا برادر بزرگتر دارم و بیشتر احساس میکنم بخاطر اوناس که اینقدر اذیت میشم اونا هرکاری دلشون میخواد میکنن با هرکی دوس دارن میرن توی رابطه و فقط بحث من بیرون رفتنه من اخیرا خیلی تنها شدم و سعی کردم تنهایی وقت گذروندنو یاد بگیرم ولی اینو خانوادم متوجه نیست منم نیاز دارم وقتایی که حالم خوب نیست برم بیرون یه دوری بزنم حتی وقتی که به خودشونم میگم بریم بیرون کارا و قرار های دوستانه خودشون همیشه تو اولویته و دارم توی وضعیت دیوونه میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره واقعا باید همینکارو بکنم بهترین‌کاره

منم همینجوری مستقل شدم

تا قبل دانشکاه دقیقا مثل تو اصن نمیزاشتن تنها بیرون برم

اما وقتی رفتم خابگاه دیدن خودم تونستم چندسال تنهایی تویه شهرغریب از پس خودم بربیام دیگه ازادم گذاشتن

یاخدااا چرا اخه اینقدر سختگیر خیلی مسخرس

شوهرم که کتک میزد امنیت نداشتم، خانوادمم که بدتر شوهرم بودن، الان باز برگشتم همون چاه و نمیتونم تااخر عمر تحمل کنم، سعی کن از سن کم عادتشون بدی به بیرون رفتن و.... وگرنه این عادت از سرشون نمیفته

شوهرم که کتک میزد امنیت نداشتم، خانوادمم که بدتر شوهرم بودن، الان باز برگشتم همون چاه و نمیتونم تااخ ...

اخه چجوری اینشو نمیدونم چند بار پشت سرهم رفتم بیرون شروع میکنن بهم فحش دادن که اره تو فلانی و بهمان واقعا حالم از این شرایط بهم میخوره

منم عینه شما بودم دانشگاهم حتی هیچ آزادی حتی در تصمیم گیری هام نداشتموسه همین ترم آخر دانشگاهم به خو ...

الان زندگیت خوبه؟؟؟ منم همینکارو کردم ولی زندگی متاهلی بدتر از مجردی کلا فرقی نداشت هردو اذیت و کتک و اعصابخوردی