2777
2789

سلام دوستان عزیزم 

ختم صلوات داریم تا ساعت 12 امشب 

فرصت هست 

هر تعداد که خودتون مایل هستید 

میتونید بفرستید و شریک بشید 

این صلوات ها هدیه میشه به شهید سید مجتبی صالحی خوانساری 

میتونید با سرچ اسم این بزرگوار در گوگل در مورد ایشون مطالعه کنید 

من خیلی به ایشون ارادت دارم و اگه شما هم دلتون شکسته باهاشون حرف بزنید و ایشون رو واسطه خیز خودتون قرار بدید درمقابل خدای بزرگ 

منم اگه لایق باشم دعاتون میکنم 

شما هم اگه دوست داشتید پسر 6ماهه ام رو دعا کنید آرامش بگیزه درگیره دندون هست 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۱۰تا 

دوتا کاربری دارم برا وقتی که تعلیق شدم ممکنه جوابتونو با اون یکی کاربری بدم  ...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

500تاصلوات سهم من 

خداکنه خوشبختی وعاقبت بخیری پسر عزیزت روببینی وهمیشه سالم وسلامت باشه وزیرسایه پدرومادر....الهی آمین 

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
ان شاالله خدا گل پسرت برات حفظ کنه.دختر 8ماهه منم درگیر دندونه،طفل معصوم آب شد

ای خدا قربونش بشم 

طفلکی 

خدا بهشون کمک کنه 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔