2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

👌🏻اولویتت چه نوع رقص هایی هست؟

اول ایرانی بعد عربی

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
😂😂😂عزیزممماون هم به نوعی بیان و ابرازه و برای رهایی از انرژی های منفی و ناارامی ها خیلی خوبهحتی ب ...

بروبدنسازی ویوگا وپیلاتس وتی ارایکس همشون عالی ان وتخصصی

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

خودم رقصم عالی نیست ولی همه میگن چون با عشوه شدیده  ادم لذت میبره میبینه

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
اینکه همه از دیدن رقصت خوششون بیاد رقص ایرانی رو خیلی دوست دارم ظریفه

اون مورد اول تا حد زیادی مربوط میشه به درک لایه های موسیقی، کنترل بدن، ایزولیشن یا همون توانایی تکون دادن یک قسمت بدن بدون حرکت بقیه قسمت ها مثلا فقط دست فقط سینه فقط باسن اینطوری کنترل روی حرکات بالا میره و رقص چشم نواز میشه و از حالت غیرحرفه ای درمیاد همچنین میتونی با این روش تو تمریناتت خلاقیتت رو بیشتر کنی مثلا فقط با دستات سعی کنی یکسری حرکت چشم نواز رو به نمایش بزاری(که خودش یه سبک جدا هم محسوب میشه) یا فقط با انواع چرخش کمر برقصی

خودم رقصم عالی نیست ولی همه میگن چون با عشوه شدیده ادم لذت میبره میبینه

دقیقا احساس و استایل رقص خیلی مهمه، خیلی از دنسر ها هستن که حرکات پایه و ترکیبی زیادی بلدن ولی جلوی دوربین بیشتر شبیه یه عروسک کوک شده ان

من برا سرگرمی تحرکم که داره برای سلامتی هم خوبه

دقیقا موافقم👌🏻

اگر حرفه ای میرقصی گرم کردن های تخصصی اون سبک و موارد ایمنی مثل زانو بند میتونه به جلوگیری از اسیب و بدست اوردن اون سلامتی که میخواید کمک کنه

اون مورد اول تا حد زیادی مربوط میشه به درک لایه های موسیقی، کنترل بدن، ایزولیشن یا همون توانایی تکون ...

تمرینم کردم که با آهنگ هماهنگ شم ولی خب فکر کنم باید مربی باشه تا قشنگ یاد بگیری دوتا پسر بچه هم تو خونه دارم وقتی می‌رقصم اوایل طوری نگام میکردن انگار دیونم🤣🤣

رقص بلدی مبتدی یادت میدم تند سریع یکم میری اونوری یکم میای اینوری به این میگن بندری😂

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

تمرینم کردم که با آهنگ هماهنگ شم ولی خب فکر کنم باید مربی باشه تا قشنگ یاد بگیری دوتا پسر بچه هم تو ...

خوب گوش دادن به موزیک خیلی بهت کمک میکنه شما میتونی رقصت رو با متنی که خواننده میخونه، ضرب های اهنگ، ساز های مختلفی که تو لایه های موسیقی نواخته میشه هماهنگ کنی و اوائل با اهنگایی که سرعت پایین تری دارن برقصی تا به خوبی هماهنگ شی، تقلید از ویدیو های رقص هم به هماهنگی عصب عضله و یادگیری حرکات و خلاقیت خیلی کمک میکنه