2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل خونه مشکل قسط هامون مشکل اینکه ماشین نداریم هرمهمونی دعوت میشیم باید منت داداششو بکشیم تا بریم ...

میفهمم اینایی که نوشتیو ولی صبر داشته باش پای عشقتون بمونید بخدا اون بیرون خبری نیست همه آدمای بی شخصیت و خل و چلی هستن مراقب هم باشید و تلاش کنید و صبر داشته باشید ماشین هم میخرید خونه هم میخرید قسطاتون هم یروز تمام میشه 

مشکل خونه مشکل قسط هامون مشکل اینکه ماشین نداریم هرمهمونی دعوت میشیم باید منت داداششو بکشیم تا بریم ...

با چه انگیزه ای زن گرفته 

تو چجوری جواب مثبت دادی 

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

وام ازدواج هامونو دادیم زمین اونم نمی‌دونیم چجوری باید بسازیمش قسط های اونو می‌دیم با بدبختی

اگه اینقدر اذیتی از نظر روحی خب زمین بفروشید ،

ماشین و مستأجری الان وضعیت خیلیاست،انشاله بعد زمین میخرید

وام ازدواج هامونو دادیم زمین اونم نمی‌دونیم چجوری باید بسازیمش قسط های اونو می‌دیم با بدبختی

عزیزم اون سرمایتونه چرا ناراحتی شاید الان تومذیقه باشین ولی بعدا بدردتون میخوره دوتایی کار کنین قسط بدین 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

میفهمم اینایی که نوشتیو ولی صبر داشته باش پای عشقتون بمونید بخدا اون بیرون خبری نیست همه آدمای بی شخ ...

آخه اخلاق هامونم بهم نمیخوره 

من سمت خودمون نگفتم ک ماشین از مال خودش نیس 

وگرنه پدرم راضی نمیشد ب این وصلت 

حالا هر جا دعوت میشیم شوهرم همش داد بیداد می‌کنه کذمن راهم دوره نمیتونم بیام همش دعوت همش شام 

خب من چیکار کنم 😭

برم بگم ماشین نداره نمیاد برای خودش بد میشه خب

اگه اینقدر اذیتی از نظر روحی خب زمین بفروشید ،ماشین و مستأجری الان وضعیت خیلیاست،انشاله بعد زمین میخ ...

راضی نمیشه میگه بسازیمش 

روحم نابود شده بقران 

ذوقم کور شده 

افسرده شدم 

حالم بهم میخوره از زندگیم