2777
2789
عنوان

شروع از صفرم

670 بازدید | 33 پست

تورو خدا اگه میتونین کمکم کنید

من به دلایلی برای کنکور نتونستم بخونم

و پایه دوازدهم تجربی ام اما الان قراره برای امتحان نهایی ها بخونم خیلی ها بهم میگن دیر نیست و به دوازدهم بچسب و یه درصدی توی کنکور بزن مثلا 40 50 درصد

اما 40 50 درصد حس میکنم برای الان خیلی دیره

نظر خودم اینه که الان از ریاضی و فیزیک شروع کنم چون برام سخت تره و تمومش کنم خیالم راحت میشه

بعدش بیشتر وقتم رو بزارم برای زیست و شیمی و عمومی ها و زیست و شیمی رو تستی بزنم و اگه تونستم یکم از زیست دهم و یازدهم بخونم و حفظیات شیمی دهم و یازدهم و بعد امتحانات نهایی یه بسته زرده ماله قلم چیه برای چند کنکور اخیره اونو بخونم همراه زمین شناسی

نظر شما چه شما راه حلی دارین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیست شیمی زمین رو برای کنکور عالی باشه 

زیست ضریب اش 12

هست شیمی 9

زمین 1

ریاضی وقت گیر سخته ضریب اش به نسبت زیست شیمی کمتره

فیزیک ضریب اش 7 هست اینم میتونی راحت جمع کنی

موفق باشی

✨ ! 𝐃𝐨𝐧'𝐭 𝐖𝐢𝐬𝐡 𝐅𝐨𝐫 𝐢𝐭 ، 𝐖𝐨𝐫𝐤 𝐅𝐨𝐫 𝐢𝐭

زیست شیمی زمین رو برای کنکور عالی باشه زیست ضریب اش 12هست شیمی 9زمین 1ریاضی وقت گیر سخته ضریب اش به ...

خدا خیرت بده دختر  بهترینا پیش بیاد برات

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن

ریاضی آخرین مرحله باشه 

اول زیست و شیمی فیزیک ام دوازدهم و یازدهم 

زمبن ام بخون 

نهایی هارو واقعا اگه بالا ۱۸ بشی میتونم بگم موفقی ولی فقط بخون 

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

ریاضی آخرین مرحله باشه اول زیست و شیمی فیزیک ام دوازدهم و یازدهم زمبن ام بخون نهایی هارو واقعا اگه ب ...

چرا ریاضی آخرین مرحله باشه؟

و فیزیک چرا هردو پایه؟

یعنی زیست پایه های قبل رو نخونم؟

قول میدم معدل بالای ۱۹.۵ بشم