2777
2789
عنوان

رابطهٔ عاطفی خوب

139 بازدید | 5 پست

به نظرتون چه ویژگی‌های مهمی می‌تونه باعث شه یه رابطه، رابطهٔ خوبی باشه؟

اگه تجربهٔ ازدواج با دوستی رو داشتید، کدوم ویژگی‌ها که به چشم نمی‌آن بعد از ازدواج مهم‌تر می‌شن؟

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

صداهای خنثی مهم هستن

مثل صدای غذا خوردن 

نحوه غذا خوردن 

صدای نفس 

تمیز کردن گلو 

اینا بعدا مهم میشن

و یادتون نره مهم ترین راه شناخت معاشرت اگاهانه است

و زیاد گفتگو کردن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صداهای خنثی مهم هستنمثل صدای غذا خوردن نحوه غذا خوردن صدای نفس تمیز کردن گلو اینا بعدا مهم میشنو یاد ...

آره. خیلی درسته. یا حتیٰ مثلاً بوی بدن هم برای من خیلی مهمه.

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

صداهای خنثی مهم هستنمثل صدای غذا خوردن نحوه غذا خوردن صدای نفس تمیز کردن گلو اینا بعدا مهم میشنو یاد ...

این خصلتارو همههه دامادمون داره ..جالبیش اینجاست که خواهرم انگار اصلا نمبینه اینارو ..الهی خوشبخت باشن