2777
2789

سه روزه مریضم حالم خیلی بده کرونا گرفتم . ی پسر ۵ ماهه دارم ک تو این ۳ روز مامانم میبردش ک من اذیت نشم شب همسرم از سر کار برگشتنی می آورد خونه نگهش می‌داشت تو اتاق خود بچمون . حالا همسرم هم گرفته متاسفانه بچم دیشب خونه مادرم موند . حالا مادرشوهرم ک فهمیده میگ چرا اونجا مونده بیار بده به من نگه دارم. بچم به مامان خودم عادت داره مادرشوهرمم بلد نیست اصلا از بچه نگهداری کنه نه من نه همسرم راضی نیستیم چجوری بگم نه که بهشون برنخوره . بعدم خیلی منت میذاره یه دفعه بچمو گذاشتم پیشش رفتیم با همسرم شام بیرون تا رسیدیم گفت بچت جاشو کثیف کرد مجبور شدم جاشو عوض کنم حالا باید خونه زندگیمو از اول بشورم و ... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو نمیخوام تو زحمت بیفتی

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بچه که قطعا بلده نگه‌داره

پس همسرتو کی بزرگ کرده؟😃

ولی خب نگرانیت بابت منت گذاشتن به جاست

اما اگه من بودم حداقل یه نصف روز میذاشتم پیش مادرشوهرم تا هم مادرشوهرم بدونه بچه‌داری کار سختیه هم مادرم استراحت کنه

ان‌شاالله زودتر خوب شی

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

اول خدا سلامتی بده ـدوما بگو ممنون فلانی جان. به مادرم عادت کرده. همونجا بمونه بهتره. پیش شما بیاد اذیت میشید. بد خوابه.. انشالله بزرگتر که شد از آب و گل در اومد . میفرستمش شبا بیاد پیش شما بخوابه مادر بزرگ و نوه  عشق کنید تا خود صبح 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!