2777
2789
عنوان

مبل های فروش نرفته من🥲

851 بازدید | 74 پست

سلام .من نزدیک یه ماهه مبلامو گزاشتم برای فروش توی دیوارهای دریغ از ی مشتری  چکار کنم😔راه حلی دعایی چیزی بلدید  راهنماییم کنین 

امروزو زندگی کن😜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمتو بیار پایینتر

من اسفند پارسال گذاشتم یک و پونصد، دو ساعته فروش رفت

واسه فروششوت عجله داشتم 

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
قیمتو بیار پایینترمن اسفند پارسال گذاشتم یک و پونصد، دو ساعته فروش رفتواسه فروششوت عجله داشتم

مال من خب نمیشه کم بدم جنسش خوبه

امروزو زندگی کن😜
۳۵ تومن الان عکس میزارم. تمیز تمیزه سلطنتی زدم مبل ۹ نفره سلطنتی شیک

قیمتت یکم زیاده واسه دیوار میدونم الان همه از اینک ساس داشته باشن و بیماری و.. میترسن بعدم سبکا شده مینیمالی و رنگ خنثی و.... 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
قیمتت یکم زیاده واسه دیوار میدونم الان همه از اینک ساس داشته باشن و بیماری و.. میترسن بعدم سبکا شده ...

خب عکس گزاشتم به نظرت نمیارزه؟

امروزو زندگی کن😜