2777
2789
عنوان

فقط خانومای متأهل لطفاً بیابد

135 بازدید | 9 پست

قبل عقد مادرم گفت نامه سلامت بگیریم من قبول نکردم چون خانواده همسرم چیزی نگفتن خودمم حس بد می‌گرفتم و می‌ترسیدم ..  بعد رابطه ن درد و خون ریزی داشتم فقط یکم سوزش .  حالا میگم کاش حداقل نامه سلامت گرفته بودم 🤦🏻‍♀️ نمیشه دیگ کاریش کرد ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن رابطه نداشتم همسرمم چیزی نگفته خودم پشیمون شدم گفتم حداقل کاش گرفته بودم

اگه همچین رسمی بینتون نیس بی خیال شو منم خونریزی واینا نداشتم..هیچی هم نشد..خودت سخت میگیری

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد..
اگه همچین رسمی بینتون نیس بی خیال شو منم خونریزی واینا نداشتم..هیچی هم نشد..خودت سخت میگیری

وای من خیلی سخت میگیرم 

میگم نکنه میریم بیرون کسی ببینه 

نکنه چنین فکر کنه

نکنه فلان نکنه بسان

وای من خیلی سخت میگیرم میگم نکنه میریم بیرون کسی ببینه نکنه چنین فکر کنهنکنه فلان نکنه بسان

سخت نگیر..خانواده ی ما چه خانواده همسرم از اول به هیچی کار نداشتن،کی عروسی کنین رابطه دارین ندارن..زشته دیگه به خصوصی ترین بخش زندگی آدم گیر بدن

شما هم سخت نگیر،اگر هم همسرت چیزی گفت،بهش بگو همه خانما خونریزی ندارن 

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد..