2777
2789
عنوان

مجردی طولانی

389 بازدید | 18 پست

از غصه طولانی و زیاد حس میکنم دارم رد میدم دیدم یه همه چی تغییر کرده حتی اطرافیانم تجربه شو دارین ؟سر قضیه مجرد بودن طولانیم  انقدر غصه و حرص خوردم که به پوچی رسیدم از شدت فرسایش روحی 

چند سالته؟ والا من ۱۸ سالگی به این نتیجه رسیدم حالا کاری ب پسر و اینا ندارم ولی تنها بودن و کسیو نداشتن ک دوست داشته باشه یا باهاش حرف بزنی و دلت بهش گرم باشه و بدتر از این زندگی با خانواده افتضاحه

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالته؟

درس میخونی؟

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

چه اقداماتی خودت انجام دادی؟معرف ها،سایت های همسریابی حضور فعال تو اجتماع و...

همه اینارو انجام دادم 

کلاس مختلط 

تلاش شخصی 

آشنایی و دوستی 

معرفی 

سر کار و تو اجتماع بودن 

اپ های دیتینگ 

موضوع جذب نیست جذب میکنم ادامه دار نمیشه برا ازدواج خود ازدواج اکی نمیشه  

۳۲ شاغلم

نگران نباش

ازدواجت دیرنمیشه

حداقلش اختیارت دیت خودته و کسی امر و نهیت نمیکنه

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

نگران نباشازدواجت دیرنمیشهحداقلش اختیارت دیت خودته و کسی امر و نهیت نمیکنه

موضوع دیر و زود شدنش نیست تنهایی داغونم کرده خستم اره مستقلم ولی هیچ دلگرمی ندارم 

موضوع دیر و زود شدنش نیست تنهایی داغونم کرده خستم اره مستقلم ولی هیچ دلگرمی ندارم

پدر مادر خواهربرادر؟

وقتی مجرد از ۳۰ به بالا از تجرد و تنهاییش اینکه دلش همسر زندگی مستقل و مادر شدن میخاد میگه ینی دلش روال طبیعی و قانون آفرینش رو میخاد. 

کار برا به ۳ قسمت تقسیم میشن 

دسته اول متاهلایی که خودشون عشق و حالشون رو کردن و میکنن و اگه شوشو!! یه شب تو دلشون نخابه سونامی مرگبار در انتظار تمام خلقته.  مثلا میترسن شوهرشون بیاد این دختر مجردو بگیره !!! برا همین جبهه گیری میکنن که شوهر چیه . میخای چکار . زشته دنبال شوهرید. خدایا اینارو هدایت کن دنبال شوهر نباشن!

دسته دوم یه مشت دختر بچه کم سن که میان تز میدن وا مگه زندگیش همش ازدواج و جنس مخالفه؟ ادم باید بره عشق و حال کنه . و اصلا محل به جنس مخالف نزاره. 

خودشون ۵ تا دوست پسر همزمان دارن!!

دسته سوم کسایین که فکر میکنن اون دختر مجرد بالای ۳۰ سال خودش هویج! شروع میکنن راهکار دادن 

عزیزم اینقققققدر سخت نگیرید

از خونه برو بیرون. برو تو اجتماع برو کلاس برو سرکار. 

به ادما سلام کن. به دیوارا لبخند بزن. روی زمین لی لی برو. 

از میله های خیابونا آویزون شو تارزان شو .. خودتو نشون بده!!!!