2777
2789
عنوان

پریودی و حاملگی😐

523 بازدید | 39 پست

بچه ها از بس اینجا گفتن پریود شدن حامله هم شدن اصلا فکرم درگیر شده

من ماه پیش قبل پریودم نوک سینه هام خیلی حساس شده بود درد میکرد و بعدش هم زیر شکمم تیر میکشید بعدش سر وقت پریود شدم مثل همیشه و روزشم مثل همیشه ۷ روز بود و دیگه هیچ علائمی نداشتم تا این ماه که ۳ روز زودتر پریود شدم الان اولین روزمه با این حال احتمال حاملگی هست مگه؟

جلوگیریم هم طبیعیه

من ازون دسته از آدمایی نیستم که تو امضام چیزی بنویسم🫡

اسی ببخشید سوال منم راجب بارداریه

لطفا بیاید دوتا تاپیک قبلم به کمکتون نیاز دارم

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پریودی نیس خونریزی لانه گزینیه ک کاملا متفاوته از پریود

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

مگه شک داری خب چرا. وقتی بچه نمیخوای طبیعی جلوگیری میکنی

کاندو.م شوهرم خوشش نمیاد و قرص  و آمپول هم میگن چاق میکنه دبی کلی عوارض داره

جلوگیری طبیعی اصلا جلوگیری محسوب نمیشه

اگه واقعا بچه نمیخواین درست حسابی جلوگیری کنین

خیلیا هم لکه بینی لانه گزینی رو با پریود اشتباه میگیرن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

پریودی نیس خونریزی لانه گزینیه ک کاملا متفاوته از پریود

از من درست مثل قبلا که پریود بودم خون میومد دقیقا همینجوره یعنی حامله نیستم دیگه نه؟