2777
2789
عنوان

کسی دچار خیالپردازی ناسازگار بوده⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 81 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خواستی مدرک هنری بگیری جهاد دانشگاهی خوبه معتبره عکسشو برات فرستادم دوره های کوتاه مدت داره

اگه میشه بیا خصوصی یکم منو درباره همین جهاد دانشگاهی و ازمون استخدامی راهنمایی کن دستت درد نکنه 

سلام لطفا توجه کنید!!! ⚠️خواهش میکنم به  نظر من احترام بزارید وقتی تو تاپیک من شرکت میکنید خارج از بحث موضوع حرف نزنید یا بحث رو منحرف نکنید که کم کم به تعطیل شدن نزدیک بشه !از کاربرایی که با کمال میل منو به خاطر مشکلم راهنمایی میکنن  خیلی تشکر میکنم 💖.چون دقیقا تبادل نظر در اصل برای راهنمایی کردن همدیگه به طور صحیحه!یاد بگیریم اگه نظر مفیدی نداریم تو تاپیک شرکت نکنیم اصلا🙅‍♀️ که صفحات تاپیک الکی جلو نره💁‍♀️ و شلوغ نشه🤦‍♀️!از کاربرایی که اصلا مراعات نمیکنن و شرایط حال استارتر و بقیه کاربر هارو درک نمیکنن به شدت متنفرم😡 دقیقا منظورم همون کاربر هایی هستن که میان تو تاپیک بقیه مسخره بازی درمیارن اگه موضوع تاپیک جدی باشه و چله زیارت و تبلیغ میزارن یا میگن تاپیک منو گزارش کنید تورو خدا به جاش براتون دو رکعت نماز میخونم 😐🤕🗿
من که اصلا از این ازمون استخدامی و این چیزا هیچی سرم نمیشه

نه ازمون استخدامی نیست سایت ای استخدام هست کارفرماها و این سایت میتونند درخواست استخدامی بفرستم حتی ایرانسل و اسنپ هم تو این سایت آگهی استخدام میزاره عکسشو تو پست بعدی می فرستم

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

البته ذهن اگه به جایگاه نور خدا تبدیل نشه میشه جایگاه شیاطین! خب دانایی و دیدن واقعیت از خداست و توه ...

یه جورایی اره

ولی این دیدگاه مربوط به فلسفه خاصی هست یا دیدگاه شخصیتونه

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️

من تا یحدی اینجوریم 

نباید بهش پر و پال بدی 

نباید بشینی تو خونه که فکر و خیال کنی 

برو داشنگاه برو کار کن برو باشگاه پارک با دوستات وقت بذار اهنگ گوش بده برقص تو جمع باش تو خودت نباش تنها نمون وقتی هنوز خوابت نمیاد نرو رختخواب ی ساعت فکر کنی خیال کنی تا خوابت ببره وقتی خوابت میومد برو 

تا کم کم  ترک کنی 

منم همینم سناریو می‌سازم و من هر موقع چیزی رو دوست دارم توی ذهنم تغییرش میدم و بهانه میارم و با آدمی ...

سناریو های من پایه و اساس ندارن یهو از یه سکانس میره به یه سکانس بی ربط 

سلام لطفا توجه کنید!!! ⚠️خواهش میکنم به  نظر من احترام بزارید وقتی تو تاپیک من شرکت میکنید خارج از بحث موضوع حرف نزنید یا بحث رو منحرف نکنید که کم کم به تعطیل شدن نزدیک بشه !از کاربرایی که با کمال میل منو به خاطر مشکلم راهنمایی میکنن  خیلی تشکر میکنم 💖.چون دقیقا تبادل نظر در اصل برای راهنمایی کردن همدیگه به طور صحیحه!یاد بگیریم اگه نظر مفیدی نداریم تو تاپیک شرکت نکنیم اصلا🙅‍♀️ که صفحات تاپیک الکی جلو نره💁‍♀️ و شلوغ نشه🤦‍♀️!از کاربرایی که اصلا مراعات نمیکنن و شرایط حال استارتر و بقیه کاربر هارو درک نمیکنن به شدت متنفرم😡 دقیقا منظورم همون کاربر هایی هستن که میان تو تاپیک بقیه مسخره بازی درمیارن اگه موضوع تاپیک جدی باشه و چله زیارت و تبلیغ میزارن یا میگن تاپیک منو گزارش کنید تورو خدا به جاش براتون دو رکعت نماز میخونم 😐🤕🗿

خیال پردازی خیلی بهتر از وسواس فکریه 

من دارم عذاب میکشم ، میفهمییی ؟ دارم عذاب میکشم ، وسواس فکری نمیزاره زندگی کنم و لذت ببرم ، این مشکل مزخرف رو از بچگی داشتم ، خدا به سر شاهده دلم میخواد از سر فکرای تو سرم خودکشی کنم 

نمی‌دونم چیکار کنم با چه چیزی حالم خوب میشه ، ولی روانی میشم ، اعتماد کردن به آدما برام خییییلی سخته

از اشتباه کردن میترسم ، چون وسواس نمیزاره زندگی کنم 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

من تا یحدی اینجوریم نباید بهش پر و پال بدی نباید بشینی تو خونه که فکر و خیال کنی برو داشنگاه برو کار ...

چن سالته از چن سالگی اینجوری شدی 

یه جورایی ارهولی این دیدگاه مربوط به فلسفه خاصی هست یا دیدگاه شخصیتونه

با چیزایی که تجربه کردم و مطالعات خودم به این رسیدم ! حالت ذهن پر نشخوار که از شیطانه خیلی اوقات حقایقو حتی کمی تحریف شده ممکنه درک کنی یا به خوردت بدن ! دوره ی ذهن ها و دست کاری ها شروع شده ! طوری ذهنتو کنترل میکنن که خودت نفهمی از کجا خوردی ! و البته فقط از فهمیدن تو می ترسند !🙂