2777
2789
عنوان

کیا این ویروس گرفتن و خوب شدن بیاین

123 بازدید | 11 پست

علائمش تب ،بدن درد شدید ،گلو درد،عطسه و سرفه و کیپ شدن بینی هست چند روز طول کشید تا خوب شدین من از دوشنبه افتادم توان درس خوندن ندارم دیگه خسته شدم در طول روز بی حالم یا خوابم برده از اونور گردن درد هم گرفتم بخاطر اینکه ارتفاع دادم به بالشت. نمیتونم برم دکتر خواهشاً نگید برو دکتر عقلم میرسه اما اینجا دکتر خوبی نداره ترجیح میدم خوددرمانی کتم

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون دکتر نری بهتره عزیزم سرم میزنم که بدتر میشی بعدش

آب سیب زرد 

آب لیموی سنگی همراه یه قاشق عسل نبود آبلیموی طبیعی

پیاز یا حنا کف پا

بخور داغ خیلی مهمه برای باز شدن ریه با نمک طبیعی یا پونه پنیرک ختمی مرزنجوش هر کدوم رو داشتی

دمنوش گل ختمی برای سردرد 

چن روز مداومت کن خوب میشی

در صورت میل نداشتن به غذا ،نخور غذا مایعات استفاده کن تا بیماری از بدنت دفع بشه

بادکش کتف هم خوبه اگه بلدین

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

۱ماه درگیر بودمچشمت روز بد نبینه،برو دکتر سرم بگیر تا شدید تر نشدهعوارضش برای من گاهی برمیگرده عین آ ...

یاخدا

دکتر خوبی اینجا نداره و حتی بیمارستانشم پنی سیلین تزریق نمیکنه میترسم از اینم که هستم بدتر بشه

من در حال حاضر گلو درد و بدن درد ندارم فقط دو سه تا سرفه و ابریزش بینی و عطسه  نمیدونم دارم خوب میشم یا به اون اوج نرسیدم

یاخدادکتر خوبی اینجا نداره و حتی بیمارستانشم پنی سیلین تزریق نمیکنه میترسم از اینم که هستم بدتر بشهم ...

خب مرتب بخور اکالیپتوس بگیر،استامینوفن بخور

همین که گلو درد و بدن درد نداری جای شکرش باقیه نگران نباش

ان شالله خوب میشی

منم گرفتم از سه شنبه نمیدونم یا دوشنبه بود هنوز که خوب نشدم من قرص از داروخونه گرفتم ولی بیشتر بیحال ...

من از دانشگاه اومدم دیگه افتادم 

منم از داروخونه اموکسی ،دیفن هیدارمین،کلداستاپ،انتی هیستامین و اسپری و استامینوفن گرفتم دارو میخورم بیحال افتادم حتی بیدارم توان ندارم بگم چشمم بستم وگرنه بیدارم

خب مرتب بخور اکالیپتوس بگیر،استامینوفن بخورهمین که گلو درد و بدن درد نداری جای شکرش باقیه نگران نباش ...

حتماً 

اره خداروشکر 

اگه کلاس نداشتم برام مهم نبود کی خوب میشم اما این کلاسا و استادایی که اجباری کردن حضور کلاس برام سختش کرده دیگه میانترم هم بماند

مرسی🫰🏻تنت سلامت و دلت خوش باشه

حتماً اره خداروشکر اگه کلاس نداشتم برام مهم نبود کی خوب میشم اما این کلاسا و استادایی که اجباری کردن ...

اره دیگه به هرحال اوناهم مهمن🌱

همچنین خودت امیدوارم خیلی زود حالت خوبِ خوب بشه

۱ماه درگیر بودمچشمت روز بد نبینه،برو دکتر سرم بگیر تا شدید تر نشدهعوارضش برای من گاهی برمیگرده عین آ ...

کارایی که به استارتر گفتم انجام بده سرم و آمپول طول درمان رو بیشتر می‌کنه ولی با کارهاییکه گفتم چن روزه بهتر میشین

هر وقت علایم داشتین همین کارا رو بکنین نیازی نیست دکتر برین 

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه