2777
2789

پسر من اوایل خرداد ۳ساله میشه از دو سالگی توقف رشد گرفت چندماهی تلاش کردم و تکون نخورد رشدش بردم دکتر چکاب کامل نوشت جوابش ک اومد تیروئید لب مرز بود و اوریک اسید خیلی پایین بود و کم خونی داش گفتن بهش برس و مجدد ازمایش بده بعد ۴ماه

خلاصه ته زورم رو زدم و بعد۴ماه ازمایش داد و اوضاع بدتر شده بود کم خونی مینور تشخیص داده شده وکم کاری  تیروئید و اوریک اسید همچنان پایین و هورمون رشدش پایین

براش قرص تیروئید تجویز شده صبح ناشتا من خیلی نگرانم که آیا رشدش بعد مصرف قرص تیروئید اوکی میشه یا نه؟کسی بچه تیروئیدی داشته؟

و اینکه بلید ببرمش غدد اطفال برای کمبود هورمون رشدش ک عکس مچ دست بگیرن و در صورت نیاز امپول رشد بزنه

من نگران این قرص تیروئید هستم ک میخوره کسی تجربه داره

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من 1 سالگی تیروئیدش بالا بود یه سال و نیم قرص مصرف کرد اوکی شد قطع کردم

البته کم کم قطع کردم

چون یهویی بذاری کنار بدتر میشه

لطفا واسه سلامتی پدر و مادرم دعا کنین🤎با افتخار ی کوردم🫡
پسر من 1 سالگی تیروئیدش بالا بود یه سال و نیم قرص مصرف کرد اوکی شد قطع کردم

رشدش چطور بود 

لاغر و قدکوتاه؟

بعد مصرف قرص تغییر محسوسی تو رشدش دیدی؟

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
دختر من از ۴۰ روزگی میخوره وکاملا رشدش اندازه هست،این قرص هم مادام العمر باید بخوره

لاغر نیست؟

الان چندوقتشه؟ چه مقدار قرص میدی 

رشدش چطور بود لاغر و قدکوتاه؟بعد مصرف قرص تغییر محسوسی تو رشدش دیدی؟

نع تپلی بود قدش ک عالی بود وزنش از خط قرمز هم عبور کرده بود

البته کم کم قطع کردمچون یهویی بذاری کنار بدتر میشه

از کجا فهمیدی ک بهتره و مجدد مشکل تیروئید نداره بعد قطع کردن

نع تپلی بود قدش ک عالی بود وزنش از خط قرمز هم عبور کرده بود

بعد مصرف هم تپلی بود؟لاغر نشد

بچه من دنده هاش زده بیرون بی نهایت لاغره

شما دوز قرص رو چقدر میدادید؟؟

از کجا فهمیدی ک بهتره و مجدد مشکل تیروئید نداره بعد قطع کردن

ازمایش دادم 

مثلا دوماه ی بار چک میشد گاهی ماهی ی بار

هی بالا پایین میشد 

بعدم اینکه وقتی می‌خوابید زیر چشمش باز بود 

انگار بیداره داره ادا درمیاره 

دیدم بهتر شدم کم کم قرص رو کم کردن بعدم قطع

خداروشکر الان هم قدش خوبه هم اینکه وزنش (البته یکم اضافه وزن داره ولی خب نرماله)

لاغر نیست؟الان چندوقتشه؟ چه مقدار قرص میدی

لاغره اما دکتر میگه وزنش خوبه،الان ۵سال و۴ماهشه،تموم این مدت زیر نظر متخصص غدد هست،تا سه سالگی مرتب آزمایش خون میداد ودوز قرص ها کم وزیاد میشد،تو سه سالگی یک ماه کامل قطع شد اما بعد آزمایش مجدد دکتر گفت باید دائم بخوره،الان تا ۴شنبه هرروز قرض ۵۰ میلی میدم،۵شنبه وجمعه نصفش رو،هر ۴ماه یه بارم باز آزمایش وچکاپ داره

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️ 
بعد مصرف هم تپلی بود؟لاغر نشدبچه من دنده هاش زده بیرون بی نهایت لاغرهشما دوز قرص رو چقدر میدادید؟؟

نع کم کم وزنش اومد پایین

دقیق یادم نیس گاهی نصف قرص گاهی  یک چهارم

مثلا ی روز درمیون 

چون بالا پایین میشد دوزش فرق میکرد

ازمایش دادم مثلا دوماه ی بار چک میشد گاهی ماهی ی بارهی بالا پایین میشد بعدم اینکه وقتی می‌خوابید زیر ...

خداروشکر

لاغره اما دکتر میگه وزنش خوبه،الان ۵سال و۴ماهشه،تموم این مدت زیر نظر متخصص غدد هست،تا سه سالگی مرتب ...

الان قدش چنده

مولتی ویتامین هم میدی