2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی دلم میخواد طلاق بگیرم

ولی یه پدری دارم هرچی بیماری روانی هست بابام داره دست برن هم روش میدونم بعد طلاق زندگی رو برام جهنم میکنه بخاطر همین شوهرمو دارم تحمل میکنم روزی که بمیره به چهلم نرسیده درخواست طلاق میدم

تو خدای آرزوهای محالی۰۰۰۰  

بنظرم من بستگی ب شرایط زندگی و خونواده ات داره. میتونه یکی از یکی دیگه سخت تر باشه ولی اگه پول داری و خونواده اتم خوبن یا بد نیستن میتونه بعدش راحت تر باشه برات ولی بالاخره حرف و نگاه مردم و نگرانی از آینده ک تنها قرار باشی، بچه ات و...هم هست.

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

خانوما لطفا طلاق بزارین آخرین راه من دیدم کسایی رو ک اذیت شدن و.. ولی دوستاشون اشنا و فامیل و.. نشستن زیرپاشون طلاق بگیر ازاد میشی و.. و حرفای گولزنک فردا روز همون رفیقه محل نذاشته بهش چون ترسیده یا شوهرش برع سمتش یا مجرد بوده خانواده نذاشتن یا خودش ب دلایلی نخواست یا همون فامیل و آشنایی ک گفته طلاق بگیر کم کم فاصلع گرفته یا گفته حالا من یه چیزی گفتم بابا تو این گرونی و.. فاز تو چی بوده شوهرت میگرفتی تو دست لطفا لطفا طلاق بزارید اخرین راه من خودم هم بچه طلاقم هم کم سختی تو زندگی متاهلی نکشیدم لطفا فرصت بدید ب زندگیاتون و مشاوره برید خیلی جاها من دیدم طرف داره با دعا نویس زندگیش نگه میداره چون حوصله حرفای بعد طلاق و نگاهارو نداره از زبون کسی ک طلاق گرفته می‌گفت اینکه تو بعد طلاق خودتو نگه داری و بکشی بالا سخت تره زمونه گرگه مردا اکثرا فقط دنبال .... و بیشتریا مثل همن 

ولی بازم هر جور نظر خوده اون طرفه🙏🌹

ای کی خوشبخته همه دارن تحمل مبکننن

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺