2777
2789
عنوان

بله برون یه سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 39 پست
تو جلسات خواستگاری توافق ها میشه بین دوتا خانوادهتوی بله برون بزرگترا میان و شرایطی که قبلا توافق شد ...

آهان اونجاپس اون امضا عروس وداماد وبزرگترا سوریه

میکاپ آرتیست مشهد_mua

ماقراره که عقدکنیموچون هردومون ازدواج دوممونهقراره سریع بریم سرخونه زندگییعنی شایدیکماه طول بکشه اون ...

دیگه باید کلا حذفش کنید 

یا قبل عقد یه مجلسی بیارن برات ولی هزینه ها زیاد میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو جلسات خواستگاری توافق ها میشه بین دوتا خانوادهتوی بله برون بزرگترا میان و شرایطی که قبلا توافق شد ...

توبله برون همچنان محرم نیستن آره؟

میکاپ آرتیست مشهد_mua

بعد سیاهه که رو که تو بله برون نمینویسن اول باید جهیزیه بخرن بعد سیاهه بنویسن . مهریه و کالاهایی که ...

عزیزم ماازدواج دوممونه و وسایلاخریداری شده قبلا

میکاپ آرتیست مشهد_mua

ما توی بله برون مهریه و شروط ضمن عقد تعیین میکنیم 

و تمامی خرید های عقد و حتی لباس راحتی و عطر و همه چی رو قبل از عقد برعهده ی داماد هست که بگیره و بعد اونها رو تزئین میکنیم وقتی که خانواده داماد میان همراشون میارن 

اون دسته گل هم برای همون شب هست و با دست گل عقد فرق داره

صیغه محرمیت هم نمیخونیم ، در واقع عقد توی همون روز عقد برگزار میشه

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

ما بله برونمون دقیقا عین اینستاس منتها ما صیغه رو بد میدونیم،دختر و پسر نامزدن تا زمان عقد،ما سیاهه ...

سیاهه چیه

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

لیست جهزیه رو مینویسن و از داماد امضا میگیرن که عروس اینارو آورده

اولین باره میشنوم 

چون بعد از عقد ما تازه جهیزیه میخریم