2777
2789
عنوان

بله برون یه سوال دارم

362 بازدید | 39 پست

مگه دفتربله برون رونمیارن که سیاهه بنویسن وتاریخ عقدرومعین کنن و....؟؟؟یعنی هنوزمحرم نشدن دیگه پس ایناییکه تواینستاهست که خنچه هارومیارن (خریدهارو،ست کله قند وجاحلقه ای وچادر و..)

من الان متوجه نمیشم

میکاپ آرتیست مشهد_mua

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله برون همون نامزدیه ک محرم میشن به هم

عزیزم پس اونجاییکه لباس محضرمیپوشن وتومحضرن کی هست؟

بعدشم هنوزسرلیست سیاهه و....توافق نکردن

چطورمیشه این؟!🤔

میکاپ آرتیست مشهد_mua

تو جلسات خواستگاری توافق ها میشه بین دوتا خانواده

توی بله برون بزرگترا میان و شرایطی که قبلا توافق شده نوشته میشه و شاهدا هم امضا میکنن

روز بله برون جلوی اون همه ادم که موقع توافق نیست یهو بخوان سر مهریه و تاریخ ها چک و چونه بزنن اون همه ادم نشستن

خدا وسط غمات یه گل میکاره مطمئن باش♥

بعد سیاهه که رو که تو بله برون نمینویسن اول باید جهیزیه بخرن بعد سیاهه بنویسن . مهریه و کالاهایی که داماد باید بخره رو مینویسن .تازه پیشنهاد میکنم کالاهایی که داماد میخره رو تو محضر موقع عقد تو سند ازدواجتون بنویسید . چون عین مهریه میشه ماله زن

از قبل هماهنگ میکنن

ماقراره که عقدکنیم

وچون هردومون ازدواج دوممونه

قراره سریع بریم سرخونه زندگی

یعنی شایدیکماه طول بکشه اونم برای جهیزیه بچینیم ولباس عروس وباغ تالاراوکی کنیم واینا...

بعدمیخواستیم بریم حرم محرم بشیم کارامونوبکنیم

ولی شام وایناکلانباشه(برای کم کردن هزینه ها،فقط همون یکماه بعدجشن عروسی بگیریم وهمونجاخرج کنیم)

ولی این خریدعروس وداماد که خنچه میارن واینا که تواینستا دیدم رونمیدونستم کی بایدبریم.

میکاپ آرتیست مشهد_mua

تو جلسات خواستگاری توافق ها میشه بین دوتا خانوادهتوی بله برون بزرگترا میان و شرایطی که قبلا توافق شد ...

خب تواین ویدیوها امضاکردن اون دفترسیاهه روهم همونجاداشتن انجام میدادن

میکاپ آرتیست مشهد_mua