2777
2789
عنوان

اکس بیشعور

103 بازدید | 9 پست

من نامزدم و اکسم مدام پیام میده اذیت میکنه با رفتارش در صورتی که خودش رابطه باهام تموم کرد بعد پشیمون برگشت منم قبولش نکردم یک ماه نیم باهاش بودم من توی رابطه جدیدی که هستم چند وقت دیگه میشه یک سال اکس بیشعورم زنگ میزنه توی بلک لیستع گفتمش مزاحم نشو چقدر بیشعوری همش تو فکر رابطه جنسی

گفت هانیه کجایی گفتم به توچه گفت بهت میگم کجاییی منم نامزدم قضیه گفتمش زنگش زد گفت مزاحم نشو گفت تو چیکار هانیه گفت همه کارشم

بعد برگشته به نامزدم میگه قبول داری هانیه بچس مثلا میحاست من خراب کنه نامزدمم برگشت گفت توی سن رشد جا واسه بزرگ شدن داره ولی شخصیت خودش داره اکسمم تاید کرد حرفشو چون هیچ چیز بدی از من ندیده اخر سرم برگشت گفت اگه واسه هانیه مهم نبودم جوابم چرا داد گفت نامزدم از بس پیام میذی مزاحمت ایجاد میکنی خیلی محترمانه ری..د بهش و خفه شد منم برگشتم گفتمش خداروشکر میکنم خودت با پای خودت رفتی چون یه ادم خود شیفته بودی و به فکر روابط جنسی فقط بودی

گفتمش به احترام مادرت که برام عزیزه هیچی بهت نمیگم

اونجا که برگشت گفت من بچم هفت سال اختلاف سنیمون بود واسه همین برگشت به نامزدم اینطور گفت 

خداروشکر دیگه پیام نمیده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم متوجه نشدم واضح میگی

میگم دوست پسر جدیدت نه غیرت داره نه براش مهمی 

فقط میخواد داشته باشتت روش حساب باز نکن گلم 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
میگم دوست پسر جدیدت نه غیرت داره نه براش مهمی فقط میخواد داشته باشتت روش حساب باز نکن گلم

عزیزم توی تاپیک یه سری حرفا نشد بزنم چون ممکنه قفل بشه کار به تهدید  اسلح..اینا کشیده شد من خودم قبلش کلی التماس کردم تهدیدش نکنه 

یه سری حرفا بینشون رد و بدل شد گفتم فقط با احترام جوابش بده بری پی کارش چون اون شخص ادم شری...

عزیزم توی تاپیک یه سری حرفا نشد بزنم چون ممکنه قفل بشه کار به تهدید اسلح..اینا کشیده شد من خودم قبل ...

آها پس اینا هم بوده پس اوکیه

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د