2777
2789

تو سامانه یارانه برید دهکتون رو نوشته و درآمد کلی تون رو ،البته اصلا عادلانه نیست و بنظرم قانون حاصی نداره اطرافبان ما اشخاصی هستن کلی خونه و پول دارن ولی دهک یک تا سا هستن

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

ماشینمون و طلاهامون رو فروختیم ماشین جدید بگیریم پول اوپد تو حساب دهکمون شد ۸.نه کالابرگ جدیدا هم میگن یارانه رو قطع میکنن.

هر صبح تو اولین چیزی هستی که براش شکرگذارم.( دوست دارم همسرم)😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته

خب یعنی دهک من با اونی که ماهانه بالای صد تومن درآمد داره و کلی گردش مالی و چندتا ماشین خارجی و تو منطقه یک تهران خونه داره یکیه؟!

منطقی نیست.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

ماشینمون و طلاهامون رو فروختیم ماشین جدید بگیریم پول اوپد تو حساب دهکمون شد ۸.نه کالابرگ جدیدا هم می ...

اعتراض بزنید روش، کاش میریختین رو حساب کسی که یارانه نمیگرفت

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
خونمون در حد ۱/۵ تا ۲ میلیارد حقوق هم من ۱۲ تومنهمسرم ۲۵ تومن.

توقع یارانه هم دارین ماشالا🤣🤣 مامان بابای من فقط ی خونه کوچیک دارن حقوق کارگری یارانشون قطع شده

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

خونه ماشین هم ندارین حقوقتون چقدره

حقوق ۱۳ نهایت گاهی ۱۵ مستاجریم با کلی بدبختی

ربطی ب این چیزا نداره هزار نفر میشناسم همه چییی دارن ولی دهک ۱ تا ۶ هستن خونه ماشین حساب بانکی!!! فقط شانس گوه ما بوده

به طرف میگن شما تو زندگیتون چی کم دارید ؟ میگه هیچی ... میگن : چرا ؟؟؟؟؟ میگه : دیروز بابام جلو همه گوزید مامانم گفت فقط همینو کم داشتیم......😍😂😐

خونه هم ندارین ؟بازخوبه زدن دهک ده یارانه و کالا برگ بهتون تعلق میگیره دایی من ۲تا خونه داره ماشین د ...

خونه داریم ولی خودمون ساختیم هنوز سند نداره

اما دستگاه کارتخوان داره شوهرم. شاید بخاطر اون دهک بالا شدیم

توقع یارانه هم دارین ماشالا🤣🤣 مامان بابای من فقط ی خونه کوچیک دارن حقوق کارگری یارانشون قطع شده

توقع یارانه ندارم نه

اصلا یارانه میخوام چیکار🤣

ولی از لحاظ دهک بندی من و کسی که بهترین جای شهر خونه داره و بهترین ماشینو سوار میشه و بالای صد تومن درآمد داره تو یک جایگاهیم.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

توقع یارانه ندارم نهاصلا یارانه میخوام چیکار🤣ولی از لحاظ درآمدی من و کسی که بهترین جای شهر خونه دار ...

اها

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

اعتراض بزنید روش، کاش میریختین رو حساب کسی که یارانه نمیگرفت

اعتراض هم زدیم فایده نداره.متاسفانه طرح سایپا پول باید تو حساب صاحب ماشین بلوکه بشه.شوهر خواهرم دنیا رو دارن ولی دهکشون عوض نشده هرماه کالابرگ و یارانه و کالابرگ کودک و ماهم از دور نگاه میکنیم

هر صبح تو اولین چیزی هستی که براش شکرگذارم.( دوست دارم همسرم)😍
دهک بندی اشتباه نیستاگر ماشین یا حقوق یا دستگاه پوز و گردش مالی زیاد داریددهک بالا میره

چرا اشتباهه ماشین که همه دارن ویه خونه قیمت پائین خودشون گفتن ماشین بالای ۳میلیارد خونه ۳۵میلیارد وهک ها خیلی اشتباه شده حالا تا هفت خوبه همه چی تعلق میگیره ولی بالا ۷ مخصوصا اگه بخوان یارانه قطع کنن

ما یک خونه و یک زمین وویک مغازه و یک ماشین داریم. خودم دهک یک شدم شوهرم دهک ۲

چطور جدا جدا دهک بندی شدین؟!

حالا دهک یک و دو براتون منطقی نیست چون اون برای کسیه که ملکی نداره و درآمدشم خیلی کمه.

ولی معمولش ۵/۶ هست براتون.

ما یک خونه و یک زمین وویک مغازه و یک ماشین داریم. خودم دهک یک شدم شوهرم دهک ۲

قابل توجه اونایی که میگن دهک ها درسته شما مگه جدا هستین مگه میشه یارانه زن و شوهر جدا باشه آدرس خ نه یکی باشه مشکلی نیست