2777
2789
اعتراض هم زدیم فایده نداره.متاسفانه طرح سایپا پول باید تو حساب صاحب ماشین بلوکه بشه.شوهر خواهرم دنیا ...

ای بابا همه چیشون مزخرفه ما جز یارانه هیچ درآمدی نداریم دهک ۷ بودیم باز خداروشکر این ماه اومدیم دهک ۴

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قابل توجه اونایی که میگن دهک ها درسته شما مگه جدا هستین مگه میشه یارانه زن و شوهر جدا باشه آدرس خ نه ...

اسی فقط به شانسه ک منو تو نداشتیم

به طرف میگن شما تو زندگیتون چی کم دارید ؟ میگه هیچی ... میگن : چرا ؟؟؟؟؟ میگه : دیروز بابام جلو همه گوزید مامانم گفت فقط همینو کم داشتیم......😍😂😐

همسرتون حقوق نداره

نه عزیزم تو روستاییم با خانواده شون شریکن کشاورزی میکنن پولا تو حساب پدرشونه و جالبه پدرشوک با کلی زمین و خونه و پول دهک ۱

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
قابل توجه اونایی که میگن دهک ها درسته شما مگه جدا هستین مگه میشه یارانه زن و شوهر جدا باشه آدرس خ نه ...

بله من یارانم قطع کرده بودن الکی. رفتم ثبتنام کنم گفتن باید خودت به عنوان سرپرست جدا ثبتنام کنی. بعدا اگر خواستم برم پلیس به اصافه ده اونجا منو ببرن زیر نظر شوهرم. برای ۳ساله  جدا هستم

چطور جدا جدا دهک بندی شدین؟!حالا دهک یک و دو براتون منطقی نیست چون اون برای کسیه که ملکی نداره و درآ ...

من یارانم قطع کرده بودن . اعتراص زدم. برای ثبتنام خودم باید میشدم سرپرست. پسرم زیرگروه پدرشه

خب یعنی دهک من با اونی که ماهانه بالای صد تومن درآمد داره و کلی گردش مالی و چندتا ماشین خارجی و تو م ...

واس شما درسته،واس اون اشتباهه

ماهم ی خونه و دوماشین داریم.دهک۹

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴