2777
2789
عنوان

آزمایش هورمونیییی

64 بازدید | 9 پست

بچه ها من دو ماه قرص سیپرو خوردم بعد دیشب قرصام تموم شد. اونو دکتر زنان برام نوشته بود دیشب رفتم غدد برام آزمایش هورمونی نوشت.

چند روز بعد مصرف قرصاام برم که تو جواب آزمایش مشکل ایجاد نکنه.

و اینکه میگن باید روز سوم پری بری،ولی من اصلا سه ماه یبارم پری نمیشم ک بخام صبر کنم ب هوای اون.

روز پری نرم مشکلی ایجاد میشه؟

کسی می‌دونه بگه لطفا تجربشو 

هر وقت داشتی میوفتادی،دستامو محکم بگیر 🫀✨

فکر نکنم منم 

مثل تو بودم دیر به دیر پریود میشدم 

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید روز سوم بری.حتما ۲ساعت بعد از بیدار شدنت خون بدی.نیم ساعت قبل از خونگیری ازمایشگاه باشی تا بدنت ...

آخه ب خود دکتره هم گفتم ک سالی نهایت سه بار پری میشم.

یعنی باید حتماااا پریودی برم؟

تو پریودی آزمایش نرفتید تو جواب ازمایشا مشکلی ایجاد نشد عزیزم؟

نه مشکلی نداشتم

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

عزیزم چیشده ک برات ازمایش هورمونی نوشتن ؟

من پریودیم هی عقب جلو میشد و خون ریزیم کم بود رفتم سونو گف هیچ مشکلی ندارین گفت شاید اختلال هورمونی باشه و برامم ازمایششو نوشته ولی چون باید خون بدم نمیخام برم

عزیزم چیشده ک برات ازمایش هورمونی نوشتن ؟من پریودیم هی عقب جلو میشد و خون ریزیم کم بود رفتم سونو گف ...

پریود نمیشم عزیزم و ریزش مو شدیددد.

اصلا ب سونو اعتمادی نیست من بهترین سونوی شهر رفتم گفت هیچی نیست رفتم دکتر غدد گفت سونو معمولاً خطا داره و تنبلی رو نشون نمی ده.

نه حتما برو آزمایش بده حتماًااا چون دیر بشه خیلی سخت میشه درمان هورمونا و بله قطعا دیر و زود شدن و کم شدن خون از هورمونه و باید قرص مصرف بشه