2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دروغه بابا

مردایی که تو فکر قیافه هستن زیر ابرو ور میدارن مو بلند میزارن و خودشونو ژیگولو میکنن 

این جور جوونا مورد توجه قشر پایین جامعه هستن 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 

اول از همه رو استایل و هیکلت کار کن چون خیلی مهمه و تو نگاه اول اندامته که بچشم میاد به روز و متناسب قد و اندامت لباس بپوش شیک باش موهاتو مرتب کن همیشه از نظر فیس هم ببین چی بهت میاد مثلا جدیدا آقایون با ریش و سایه خیلی تغییر میکنن ببین بهت میاد یا نه ابروهاتو مرتب کن ....خیلی کارا میشه کرد مهمتر از همه اینکه خودت حس خوب بخودت داشته باشی

از قیافه من ک بدتر نیست خودتو دوست داشته باش ای بابامرد گنده اومده میگه قیافمو دوست ندارم خو عمل کن ...

دخترا راحت میتونن تغییربدن اما پسرا محدودیت دارن

کاربر پسر هستم