2777
2789
عنوان

خانما شما هم توی خواب نمیتونید با گوشی کار کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 90 بازدید | 22 پست

اسی تو خواب ساعتو میتونی ببینی؟

میگفتن نمیشه و فلان ، اما من یبار دیدم👀👀

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی تو خواب ساعتو میتونی ببینی؟میگفتن نمیشه و فلان ، اما من یبار دیدم👀👀

من ساعت میبینم اما مثلاقراربوده ساعت ۶بیدارشم میبینم ۷شده خوابم برده

دانی چیست دولت .دیداریاردیدن  درکوی اوگدای برخسروی گزیدن
من ساعت میبینم اما مثلاقراربوده ساعت ۶بیدارشم میبینم ۷شده خوابم برده

😁💔تو خوابم این ترسو داریم..

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

اسی تو خواب ساعتو میتونی ببینی؟میگفتن نمیشه و فلان ، اما من یبار دیدم👀👀

حالا که فکر میکنم اینکه خود ساعت رو ببینم ندیدم ولی مثلا حرف ساعت اینا شده که ساعت پنج باید میرفتم دیرم شده و اینا

چه بحث جالبی مطرح کردی استارتر عزیز

آره منم همینجوریم مثلا شماره ای که روزی چند بار باهاش در حالت عادی تماس میگیرم تو خواب همش اشتباه میگیرم چند رقمش رو

بعد عجیب اینه که میدونم اشتباهه و منتظرم طرف جواب بده و درکمال تعجب همون شخص جواب میده 

منظورم از تعجب اینه که تو خواب میدونم اشتباه گرفتم و شخص پشت خط شخص مدنظرمه که جواب میده

مژده آمدنت قیمت جان می ارزد.                    لبیک یا مهدی 

چه بحث جالبی مطرح کردی استارتر عزیزآره منم همینجوریم مثلا شماره ای که روزی چند بار باهاش در حالت عاد ...

آره خیلی یه جوریه انگار ناخود آگاهمون به استفاده از گوشی عادت نداره

آره خیلی یه جوریه انگار ناخود آگاهمون به استفاده از گوشی عادت نداره

کاش کسی که دربارش اطلاعات مفید و دقیق داره بیاد بگه برامون علتش چیه

مژده آمدنت قیمت جان می ارزد.                    لبیک یا مهدی