2777
2789
عنوان

مرخصی

59 بازدید | 5 پست

سلام خانم ای معلم یه کمک بدید 

من باردارم مشکل دارم دکتر دوهفته مرخصی داده بردم کارگزینی چیزی هم نگفتن 

ولی مدیر گیر داده باید بری مقطع اعلام کنید بعد بری درمانگاه فرهنگیان تا به جام معلم براش بفرستند ؟؟

میشه کسی می‌دونه بگه برا دوهفته باید این کارا بکنم ؟؟

اگر بازم دکتر مرخصی بده باید چیکار کنم !!

💖💖ان شا الله همه به آرزوهای دلشون برسند💖💖 همیشه بگو ماشاالله والا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم تا از شما ضرری به دیگران نرسد .🌷🌷🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام برو قسمت آموزش اداره‌تون بگو چکار کنم. اونا باید بگن. ولی چه مدیری داری‌. نمیخواد باهات راه بیا ...

همه به فکر خودشونند 

اداره هیچی به همسرم نگفته وقتی مدارک دکتر دیده 

💖💖ان شا الله همه به آرزوهای دلشون برسند💖💖 همیشه بگو ماشاالله والا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم تا از شما ضرری به دیگران نرسد .🌷🌷🌷

من دو ماه اخر ی برگه از پزشک بردم اداره فقط

اداره به کارگزینی دادی؟؟

دیگه درمانگاه فرهنگیان نرفتی؟؟