2777
2789
عنوان

تجربه شخصی خودم

97 بازدید | 5 پست

دیروز رفتم خرید یهو دیدم انگشترم دستم نیس، اومدم خونه گشتم نبود، اینجا خواستم تو تاپیکی که میخواستن دعا کنن واسه همه، امروز از خواب پاشدم انگشترمو دیدم رو فرش، انگشترم یه رینگ خیلی باریک بود که تو چشم نمیاد. اول دعای کاربرای اینجا، ممنونم از همه

دوم یه راهکاریه که خودم انجام میدم: صب به صب که پا میشه یه دفتر و خودکار زیر بالشمه، هر صبح که بیدار میشم بلافاصله تاریخ میزنم توش و شروع میکنم به شکرگزاری اتفاقای روز قبل. بعد از اون روی خط جدید از اتفاقایی که انتظار دارم برام اون روز بیفته مینویسم. بعد از تموم شدن این قسمت روی خط جدید از خواسته هایی که دارم تو اون سال یا کلا زندگیم مینویسم. بعد از نوشتن تمام اینا مینویسم خدایا شکرت بابت اجابت خواسته هام و تمام🙏

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!

من برای راهکار دوم که گفتم چله گرفتم و دوروز پیش اولین چله تموم شد و امروز روز دوم چله بعدیمه. چون تجربه شخصیمه گفتم بگم شاید بدردتون بخوره. تو تمام روزایی که حالم و شرایط بد بود انجام دادم. بیشتر وقتا ساعت ۵ صب ولی ساعت ۱۰ هم شده بیدار شدم ولی نوشتم. 

نکته مهم اتفاقایی که انتظار داشتم برام پیش بیاد هست که به جرات میگم ۷۰ درصدش اتفاق افتاد!!!

طولانی شد ولی ارزش داره یه بارم شده امتحانش کنین🙏🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی خوبه منم دوس دارم انجام بدم

حتما امتحان کن هیچی ازدست نمیدی ولی کم کم که نشانه هاظاهر بشه امید بیشتری میگیری