2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم پسر منم از ۴روز پیش یهو تب کرد بعد استفراغ بعد اسهال و ابریزش بینی.هنوز تب داره یکسره دلدرده غددلنفاویش ورمش بیشتر شده بدنش میریزه بیرون قرمز میشه ومیخاره

دارم دیوانه میشم.بچه شما خوب شد؟

سلام عزیزم پسر منم از ۴روز پیش یهو تب کرد بعد استفراغ بعد اسهال و ابریزش بینی.هنوز تب داره یکسره دلد ...

عزیزم بچه ی من تا سه روز تب داشت..الان بی حاله هنوز کامل خوب نشده میگن این ویروس همینجوریه گلم..غدد لنفاوی پسر من از سال گذشته ورم داره با هرمریضی ورمش بیشتر میشه

آره همین الانشم دل درد رو داره

منم الان دوباره آوردمش دکتر.یکسره دلدرده داره.تبشم قطع نشده شبا بدتر میشه خارش پوست هم گرفته .وزنش کم شده .ورم غددشم بیشتر شده .شما هم پسرت این مشکلات رو  داره؟

منم الان دوباره آوردمش دکتر.یکسره دلدرده داره.تبشم قطع نشده شبا بدتر میشه خارش پوست هم گرفته .وزنش ک ...

خارش نه بقیع موارد رو داره‌‌..‌غدد لنفاویش هم پارسال سر یه سرماخوردگی ورم کرد با هر مریضی بدتر میشه

خارش نه بقیع موارد رو داره‌‌..‌غدد لنفاویش هم پارسال سر یه سرماخوردگی ورم کرد با هر مریضی بدتر میشه

دکتر براش سونو شکم وکبد وطحال وکلیه نوشت.با آزمایش ادرار و خون. فعلا گفت جواب باید ببریم دارو نداد

عزمزمه آزمایش esr بالا بود با یکم کم خونی داره و نتروفیل هم بالاست .خطرناک نیست بنظرت؟

من دقیق نمیدونم ولی تو گوگل زده بخاطر کم خونی یا عفونت تو بدن هم ممکنه اینجوری بشه