2777
2789

چرا واقعا؟!

تا الان دو جلسه مشاوره رفتیم

یه حلسه ک تا برسیم فقط یربع از تایممون مونده بود

یه جلسه دیگ هم منسل کردیم کاری براش پیش اومد

انقدر تایمش پره، امروز باز نوبت داشتیم نتونست بیاد کنسل کردیم

همین هم میره تو مخم😑 باز دعوا

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحثاتون سر چیه؟

الان سر اینک نیست

تایمش خیلی پره

جدیدا هم بخاطر شرایط کاری ش ارتباطش با خانوما زیاده

کمک نمیکنه من با دو تا بچه کوچیک دست تنهام

امشب‌مثلا مهمون شام دارم

تا عصر نیست😔

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

من، هرچی هم میگم بیا بریم مشاوره نمیاد میگه من مشکلی ندارم

بگو راهنماییه فقط

مگ قراره مشکلی باشه

سلام عزیزم خوبین تو یه تاپیک نوشتین ک بچه ۳ماهتون بدنش ریخته بیرون قرمز شده بود از جی بود؟

سلام. حساسیت بود

چیز خاصی هم ندادم کار خاصی نکردم

خودش بعد دو سه روز از بین رفت