2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تمایلم به غم بیشتر هست تا شادی 

با کمک همسرم خیلیییییییییی بهتر شدم 

دیدگاهم شاد تر شده شریک میشم تو شادی 

اما بازم سخته

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

سریع عصبانی میشم

ساده ترین حرفارو ب خودم میگیرم و سریع قهر میکنم

اصلا نمیتونم با بقیه صمیمی شم

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

مامانم میگه اگه حرف نزنی کسی بهت نمیگه لالی همیشه یه جواب بد تو استینت داری اخه خیلی حاظر جوابم دوستامم میگن ادمو اسفالت میکنی 

شاید اگه میتونستم یه چیزی ازخودمو تغییر بدم این بود که یکم متین تر و با ادب تر بودم😂

ساده ام چون اخلاقم روواقعی هس بعدمیفهمم مقابلم باسیاست دورویی رومنفعت باهام رفتارکرده ویکی دیگ زود اشکم میادمتنفرم هرچقد سعی میکنم کنترل نمیشه

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
تمایلم به غم بیشتر هست تا شادی با کمک همسرم خیلیییییییییی بهتر شدم دیدگاهم شاد تر شده شریک میشم تو ش ...

خیلی خوبه که یه همسر همراه داری خدا محبتتون رو روز به روز بیشتر کنه♥