2777
2789
عنوان

رحم كوچك تنبلي تخمدان

469 بازدید | 16 پست

سلام دوستان عزيزم

من از اولين پريودم يعني تو ١٣ سالگيم مشكل تنبلي تخمدان داشتم يعني يه ماه در ميون ميشدم و تحت درمان بودم بعد ازدواجم اين تنبلي بيشتر شد و ٢ ماه درميون يا ٣ ماه درميون شدم الانم فقط با قرص ميشم يا اگرم ميشم فقط لك بينييه

چن روز پيش رفتم سونو ميگه اصن تخمك وجود نداره رحمتم كوچيك شده كسي هست كه اينطوري بوده باشه و بچه دار شده باشه؟؟ چون من الان تو اقدامم ولي ميترسم كه نشه

اينم بگم ميگفتن كه تنبليه تخمدان به خاطر چاقيه ولي من اضافه وزن زيادي ندارم قد ١٧٦ 

وزن ٨٠

و تو خدای آرزوهای محالی….🧒🏻👧🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم رحمم نازکه وفولیکولام بزرگ نمیشه وهیپوتالامیک ام دوساله درحال درمانم فعلابی نتیجه بوده

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
اولین دلیل نگرفتن عملیات اقدامی استرس گرفتن یا نگرفتن..بی خیال باش و فقط فکرکن داری خوش میگذرونی ...

واي اين دكترا از ترس آدمو ميكشن 

دكتر سونو به من ميگه ٤ ٥ سال طول ميكشه تا بچه دار بشين

منم رحمم نازکه وفولیکولام بزرگ نمیشه وهیپوتالامیک ام دوساله درحال درمانم فعلابی نتیجه بوده

ايشالا كه جواب بده عزيزم

مهم چربی دور شکم هستش که باعث تنبلی میشه نه صرفا چاقی

اتفاقا من چربي دو شكمم خيلي كمه اونم به خاطر آب و هواي محل زندگيمه رونم بزرگه استخون بنديمم خيلي درشته

اتفاقا من چربي دو شكمم خيلي كمه اونم به خاطر آب و هواي محل زندگيمه رونم بزرگه استخون بنديمم خيلي درش ...

سلام عزیزم شما باردار شدی؟

منم رحمم کوچیکه ولی پریودام منظمه و طبیعی و کمی تنبلی تخمدان هم دارم، میخوام ببینم شما باردار شدی با نه

اگه امضامو خوندی، میشه لطفاً برای مادر شدنم یه صلوات بفرستی؟ میگن دعای دیگران زود اجابت میشه، ممنونت هستم🙏🙏🙏

سلام عزیزم شما باردار شدی؟ منم رحمم کوچیکه ولی پریودام منظمه و طبیعی و کمی تنبلی تخمدان هم دارم، می ...

سلام عزیزم وقتت بخیر من رمزم یادم رفته بود دیشب تونستم دوباره برشگردونم

نه هنوز باردار نشدم من رحمم کوچیک نبود آخه تابستون ۱۴۰۰ عکس رنگی گرفتم گفتن هیچ مشکلی نداری و اندازه رحم و تخمدان طبیعیه

من همسرم ۱۴ سال پیش عمل واریکوسل انجام داده بود و بعد اون دیگه آزمایش ندادن که ببینن مشکلی هست یا نیس امسال خرداد ماه بالاخره موفق شدیم آزمایش اسپرم بدیم که متوجه شدیم تحرک بسیار پایین و فقط پنج درصد اسپرما شکل طبیعی دارند 

الانم فهمیدیم که مشکل اصلی ناباروری از همسرم بوده نه من

شما هم هروقت تونستین حتما عکس رنگی رو انجام بدین و همسرتونم آزمایش بدن

سلام عزیزم وقتت بخیر من رمزم یادم رفته بود دیشب تونستم دوباره برشگردونم نه هنوز باردار نشدم من رحمم ...

من همسرم آزمایش داد گفتن مشکلی نداره، عکس رنگی گرفتم گفت ورودی رحمت بسته بود و باز شد، اخه من دردم یکی دو تا نیست تنبلی تخمدان، ضخامت رحم، fsh بالا، این ماه رفتم پیش فوق تخصص تو کلینیک ناباروری و اونهمه اووبوست و دارو پریروز رفتم سونو میگه فقط یه فولیکول ۶ داری ضخامت رحمتم ۱ و نیمه با وجودیکه ماه قبل بدون لتروزول دو تا فولیکول ۱۰ داشتم روز ۱۵ ام، ماه قبل هم مغز و هم مولتی ویتامین میخوردم هم رحممو با روغن سیاه دونه ماساژ میدادم به نظرم برای من همون روش بهتر جواب بده تا دارو 

اگه امضامو خوندی، میشه لطفاً برای مادر شدنم یه صلوات بفرستی؟ میگن دعای دیگران زود اجابت میشه، ممنونت هستم🙏🙏🙏

من همسرم آزمایش داد گفتن مشکلی نداره، عکس رنگی گرفتم گفت ورودی رحمت بسته بود و باز شد، اخه من دردم ی ...

سعی کن گرمی جات زیاد بخوری خیلی خوبه

ذهنتو آزاد کن استرس اصلا خوب نیست به چیزای دیگه فکر کن 

تو خونه برقص واسه خودت به خودت برس

به نظر من برو زیر نظر یه دکتر گیاهی طب سوزنیم خیلی خوبه

سعی کن گرمی جات زیاد بخوری خیلی خوبه ذهنتو آزاد کن استرس اصلا خوب نیست به چیزای دیگه فکر کن  ...

اینجا که من هستم دکتر طب گیاهی و سوزنی نداره اگر برم شیراز