2777
2789

دیشب مطمعن شدم که حسم دروغ نمی‌گفت بهم مطمن شدم که شوهرم بهم خیانت کرده و به نفر و صیغه کرده رابطه هم داشتن ...

از دیشب تا الان بیدارم سرم بیحس شده 

گوشام سوت میکشه حالم خیلی بده ...

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش گفتی؟

نه هنوز هفته پیش شک کردم بهش ولی قبول نکرد گفت تو اشتباه می‌کنی قسم خورد منم قبول کردم ولی دلم قبول نمی‌کرد نه اینکه دیشب همراه من دیدم چقدر حرف زدن

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
نه هنوز هفته پیش شک کردم بهش ولی قبول نکرد گفت تو اشتباه می‌کنی قسم خورد منم قبول کردم ولی دلم قبول ...

حرف زدن بده ولی صیغه و رابطه حرف جداست ‌ اول مطمئن شو بعد خودتو داغون کن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
وای چقد بد چجوری فهمیدی

هفته پیش گفت میرم چرخ کارگر تعمیر کنم دو ساعتی دقیق طول کشید بعد اینکه اومد از حالت هاش مشخص بود که پیش کسی بوده من هی دلم آشوب شد با خودم گفتم نه چرا من همچین فکر کثیفی میکنم این چ حس بدیه من دارم ولی خب فرداش دیدم متن صیغه موقت طریقه خواندن صیغه موقت رو سرچ کرده بازم قبول نکرد چون مدرکی نداشتم ولی دیشب دیگه مطمعن شدم بهم ثابت شد فعلا بهش نگفتم

یعنی چی از کجا متوجه شدی؟ لاقل بیشتر توضیح بده کمکت کنیم

هفته پیش گفت میرم چرخ کارگر تعمیر کنم دو ساعتی دقیق طول کشید بعد اینکه اومد از حالت هاش مشخص بود که پیش کسی بوده من هی دلم آشوب شد با خودم گفتم نه چرا من همچین فکر کثیفی میکنم این چ حس بدیه من دارم ولی خب فرداش دیدم متن صیغه موقت طریقه خواندن صیغه موقت رو سرچ کرده بازم قبول نکرد چون مدرکی نداشتم ولی دیشب دیگه مطمعن شدم بهم ثابت شد