2777
2789

سلام دوستان گلم

ممنون میشم اگر تجربه دارید راهنماییم کنید

آیا دل درد شبیه پریودی و کمر درد اوایل بارداری طبیعیه؟ من اینجوریم که روزی چند بار، هر بار به مدت حدودا ۱۰ دقیقه دل درد همراهش کمر درد میگیرم و بعد یهو آروم میشه دردام،  انگار اصلا دردی نداشتم. الان هفته ۶ بارداری هستم. لکه بینی هم ندارم. و ترشحاتم خیلی خیلی کمه.

آدم باید خودش باشه ، مگه اینکه خودش آدم خوبی نباشه🌱

اره عزیزم طبیعیه...ماهای اول استراحت کن و کارای سنگین نکن

راستش خیلی نگرانم🥺 چون هنوز سونو هم نرفتم، دکترم گفته زوده، چند روز دیگه نوبت سونوگرافی دارم. 

این درد وقتی میاد انقد شدیده که به خودم میپیچم و گریه میکنم. ولی بعد از حدودا ۱۰ دقیقه  انگار آب ریخته باشن رو آتیش دردش محو میشه‌. تقریبا هر ۷_۸ ساعت یکبار این اتفاق میفته. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش خیلی نگرانم🥺 چون هنوز سونو هم نرفتم، دکترم گفته زوده، چند روز دیگه نوبت سونوگرافی دارم. این د ...

حق داری استرس هم طبیعیه... منم این دردا رو داشتم ولی چیز خاصی نبود... بادام و به بخور برای تشکیل قلب و سفت شدن جای نی نی خوبن...

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

ببین منم تو هفته ششم بارداری، انقباضات رحمم خیلی شدید بود، طوری کی یکی دو بار از درد گریه ام گرفت، رفتم پیش دکتر و شرح حال دادم از درد شدید شکم و کمر که دقیقا مثل روز اول پریود بود و گه گله میومد و قطع میشد، دکتر بهم شیاف پروژسترون ۴۰۰ داد، یک شب در میون استفاده کنم معقدی، بعد ۲ بار استفاده درادک از بین رفت

حق داری استرس هم طبیعیه... منم این دردا رو داشتم ولی چیز خاصی نبود... بادام و به بخور برای تشکیل قلب ...

مرسی از راهنماییت عزیزم

ان‌شالله که خیره

برای من و تودلیم دعا کن🥹

ببین منم تو هفته ششم بارداری، انقباضات رحمم خیلی شدید بود، طوری کی یکی دو بار از درد گریه ام گرفت، ر ...

پس منم هفته بعد که میرم دکتر حتما تاکید میکنم برای دردام اگر لازمه دارو بده ،

شما علاوه بر دردای شدید لکه بینی هم داشتی؟

و ببخشید میپرسم ترشحاتت چجوری بود همون ماه‌های اول ؟

چرا به من درخواست دوستی دادید؟

نمیدونم گلم احتمالا توی تاپیکای نی‌نی سایت  در مورد موضوعی که به مشکل منم مربوطه چیزی نوشته بودین یا همچین مشکلی داشتین.

به کسایی که فک میکنم میتونن کمک کنن  و مشکل مشابه من داشتن درخواست دادم که تاپیکمو ببینن ، چون دارم از نگرانی میمیرم.

میتونید رد کنید درخواستو مشکلی نیست.