2777
2789
عنوان

تاپیک خانومی ک گف برادرم فوت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 54 پست
عزیزم تو این سایت متاسفانه خیلیا هوش عاطفی یا EQ خیلی پایینی دارن

دیگه در این حد اخه بخدا اصن من تعجب کردم این حد سنگدلی

امیدوارم همه ی عاشقا خوشبخت‌ترین بشن واسه ماهم دعا کنید ک بدون مشکل بریم سرخونه زندگیمون🙏❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدم باید از خدا بترسه کلمه ای حرف ب زبون میاره... اینایی ک ب راحتی همه چی میگن واقعا شرم و حیا ندارن ...

اصن هیچچچ هنوز بهش گفتم این حرفا چیه میزنی زشته بابا

میگه ن دیگه اون دعا کرد خدا هم انجام داد

امیدوارم همه ی عاشقا خوشبخت‌ترین بشن واسه ماهم دعا کنید ک بدون مشکل بریم سرخونه زندگیمون🙏❤️

اصن هیچچچ هنوز بهش گفتم این حرفا چیه میزنی زشته بابامیگه ن دیگه اون دعا کرد خدا هم انجام داد

میگن کجا شنیدی؟ همونجا که گفتی!

هرکی قضاوت کنه سر خودش میاد

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

من مادربزگم فوت کردهمه گفتن بچهاش مقصرنمامان من کاملا فرو ریخت الهی براش بمیرم مادربزرگ من با وجود ه ...

عزیزمم خدا رحمتش کنه روحش شاد

بخدا ب این مردم نمیدونه آدم چی بگه اینقد آدمای بیشعورین 

اصن هیچ حرفی دیگه واسم نمیاد

میگن کجا شنیدی؟ همونجا که گفتی!هرکی قضاوت کنه سر خودش میاد

بخدا با اینکه اینجوری رفتار کرد باز دلمون نمیاد همچین اتفاقی براش بیوفته ولی اون خیلی راحت اومد اینجوری گف

عزیزمم خدا رحمتش کنه روحش شادبخدا ب این مردم نمیدونه آدم چی بگه اینقد آدمای بیشعورین اصن هیچ حرفی دی ...

ممنونم ازتون 🥰❤

واقعا:))

تایپکام از اول تا تاریخ ۱۴۰۴/۹/۵ رو گردن نمیگیرم 🦦😂امسال منی جدید متولد شد☀️🌱خدایا شکرت🌸

بخدا با اینکه اینجوری رفتار کرد باز دلمون نمیاد همچین اتفاقی براش بیوفته ولی اون خیلی راحت اومد اینج ...

چی بگم والا..

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.