2777
2789

پسرم دوسال و 4ماهشه صحبت نمیکنه 10کلمه میگه فقط 

خیلی عصبیه لجبازه وسایلمو پرت میکنه گاهی اوقات ..غذا نمیخوره باز بعد چند بار لجبازی شروع میکنه به غذا خوردن 

اصلا کسی رو نمیزنه ولی جیغای بد میکشه 

تو خونه خودمون آرامش داره زیاد خونه بقیه ک میرین بی قراره 

تمرکزش پایینه 

دیشب بردم روانپزشک بدون اینکه نوار مغز بگیره قرص ریسپریدون  رو تجویز کرد 

میشه بیاین کمکم کنید تجربیات رو بگید

همش با اشاره یه درخواستی داره ازم میگه تو راه آشپزخونه باش مثلا 

همش میگه بغلم کن منو ببر آشپزخونه وقتی میریم یه درخواست الکی میکنه یا میگه آب بده یا غذا وقتی بهش میدم دوباره که میایم هال باز میکه بریم با اشاره میگه ها 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نبردی متخصص یا فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان؟ 

چرا پس من مطب بودم بچه های بیش فعال رو میاوردن اونجا؟ 

من تا حالا نشنیدم بچه رو ببرن روانپزشک

مادر فرزند پذیر❤️مادر دو فرزند💓لطفا نپرسید واقعا دوتا بچه به سرپرستی گرفتی! 💔اره جانم گرفتم💕اگه سوالی در مورد فرزند پذیری دارید بپرسید فقط زیاد وقت همو نگیریم و سوالات از روی کنجکاوی نباشه فقط اگه واقعا قصد فرزند پذیری دارید بپرسید قشنگای من😊.هردوشون هنوز کوچیکن و مدرسه نمیرن😁. دلم میخواد 4تا بچه داشته باشم برام دعا کنید خدا لایقم بدونه و بازم بتونم فرزند دیگه ای به فرزند خواندگی بپذیرم😍. این بچه ها خیلی شیرینن. قند و نباتن 😍. ماشاءالله به جونت عزیزم😘خدا رو هیچوقت فراموش نکنید🥰اگه چیزی برای شکرگزاری نداریدنبضتونو چک کنید🤗. 

به نظرم اینقدر سریع قرص رو نده به بچه،

بچه منم انرژیش خیلی زیاده،وسیله پرت می‌کنه ،بعضی وقتا چیزی پرت کرده که شکسته و......ولی به نظرم به خاطر اینه ک اکثر اوقات تو محیط بسته هستن و انرژیشون مثل بچه های قدیم تخلیه نمیشه و.....

چندجا دیگه هم ببر محض احتیاط

چرا نبردی متخصص یا فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان؟ چرا پس من مطب بودم بچه های بیش فعال رو میاوردن اونجا ...

منم مشهدم یه متخصص خوب معرفی کن بهم خیلی برا بچم ناراحتم

ببزم متخصص مغزو اعصاب؟

من زیاد میرفتم اینجور دکترها

یکی از بچه هایی که میاوردن همین بیش فعال ها بودن.

باز هم بقیه کاربرها بیان ببینیم چی میگن

مادر فرزند پذیر❤️مادر دو فرزند💓لطفا نپرسید واقعا دوتا بچه به سرپرستی گرفتی! 💔اره جانم گرفتم💕اگه سوالی در مورد فرزند پذیری دارید بپرسید فقط زیاد وقت همو نگیریم و سوالات از روی کنجکاوی نباشه فقط اگه واقعا قصد فرزند پذیری دارید بپرسید قشنگای من😊.هردوشون هنوز کوچیکن و مدرسه نمیرن😁. دلم میخواد 4تا بچه داشته باشم برام دعا کنید خدا لایقم بدونه و بازم بتونم فرزند دیگه ای به فرزند خواندگی بپذیرم😍. این بچه ها خیلی شیرینن. قند و نباتن 😍. ماشاءالله به جونت عزیزم😘خدا رو هیچوقت فراموش نکنید🥰اگه چیزی برای شکرگزاری نداریدنبضتونو چک کنید🤗. 

به نظرم اینقدر سریع قرص رو نده به بچه،بچه منم انرژیش خیلی زیاده،وسیله پرت می‌کنه ،بعضی وقتا چیزی پرت ...

اره از چند نفر پرسیدم گفتن این قرص خواب رو تنظیم میکنه در صورتی که بچه من خوابش تنظیم و عالیه 

بعد فقط همین صحبت نکردنش و حواس پرتیش بده 

وگرنه زیاد شلوغ نیست اتفاقا دائم خواهرشومیبوسه احساسیه