2777
2789
عنوان

این چه جور سایتیه بخدا

266 بازدید | 9 پست

حق هیچی نداری هروقت بخانه تعلیق میکنن تایپکتو قفل میکنن آخه تایپک طلا زدم سیاسی بود مگه قفلش کردن

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن

بله سیاسیه ظاهراً چون به مذاکرات مربوط میشه 

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله سیاسیه ظاهراً چون به مذاکرات مربوط میشه

من میخاستم نظر بچهارو بدونم کسیم سیاسی حرف نزد

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
الان موقعیت حساسه ربط داشت به اون موضوع واسه همون تعطیل شدهها داشتم سوال میکردم طلاهایی که خودتون خر ...

خودم موندم نمیدونم بخدا

عزیزم ده بار دیگه هم بهت میگم نفروش نفروش نفروش. مثل باباهامون که زمین قدیم داشتن و فروختن به ضرر ما شد . چند سال دیگه کل دنیا روی میارن به طلا. تازه این به کنار کشور ما نقدینگیش سر به فلکه. 

عزیزم ده بار دیگه هم بهت میگم نفروش نفروش نفروش. مثل باباهامون که زمین قدیم داشتن و فروختن به ضرر ما ...

نمیفروشم عزیزم میگم شوه م نمیدونه انقد طلا دارم

الان موقعیت حساسه ربط داشت به اون موضوع واسه همون تعطیل شدهها داشتم سوال میکردم طلاهایی که خودتون خر ...

کلا همیشه اینجا گفتم طلا گرون‌میشه همه چی افت خواهد کرد درآینده غیر طلا طلافقط ارزش واقعیش حفظ میشه امیدوارم مذاکراتشان به جایی نرسه چون در هرصورت به ضرر مردمه احتمالا باج بگیره ترامپ باجش هم یا سر نفته یا معادن یا هردو درهرصورت برای مردم‌ضرره

یه سوال برام پیش اومد اینا که مخالف مذاکره ان میشه بفرماین چه گلی به سرمون بگیریم برای حل مشکلات کشو ...

کمک به کشور های جنگ زده نکه خودمون غنی تو پولو انقد ارزونیه که  همه چی عمده میاد تو خونمون

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸