2777
2789
عنوان

حاضرجوابا میایین لطفا

310 بازدید | 37 پست

خانوما یکی دوتا از فامیلای شوهرم پارسال بینیشونو عمل کردن با فاصله چندماه از همدیگه بدون اینکه به کسی بگن ما بعد عمل فهمیدیم الان بینیمو عمل کردم منم به کسی نگفته بودم بعد عمل فهمیدن بهم بگن چه بیخبر یا چرا خبر ندادی چی جوابشونو بدم هم بی ادبی نباشه و در عین حال جوابشونم آماده باشم که خودتونم خبر نداده بودین به کسی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اواین بارع توی سایت که میگم سطع دغدغه تون😐

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

اگه بخوای هم مؤدبانه باشه، هم در عین حال یه تیکه نرم و محترمانه هم توش باشه، می‌تونی با یه لبخند بگی:

«گفتم مثل خودتون بی‌سروصدا عمل کنم، دیدم کار بی‌سر و صداتون خیلی قشنگ بود، منم یاد گرفتم!»

یا مثلاً:

«گفتم سورپرایز شه دیگه، همون‌جور که شما مارو سورپرایز کردین!»

یا یه حالت خیلی نرم و دوستانه:

«راستش فکر کردم مثل بعضی از عزیزان که بی‌خبر عمل کردن و بعدش ما فهمیدیم، منم این بار بی‌خبر باشم، سنت‌شکنی نکنم!»

اگه بخوای یه‌کم جدی‌تر باشی ولی همچنان مؤدب:

«دوست داشتم مثل بعضی‌ها که یهو دیدیم عمل کردن، منم بعد عمل خبر بدم. انگار مد شده دیگه!»

هرکدوم از اینا بستگی به حال و هوای جمع داره. اگه فاز شوخی دارن، مدل اولی عالیه. اگه رسمی‌تر، دومی یا سومی مناسبه.

اگه بخوای بگم چطور با حالت چهره و لحن بگی که هم بامزه باشه هم مؤدب، اونم بگو.

هرچه دارم از مادرم دارم جانم فدای اوو❤️❤️ متاهل

میتونید بگید که عمل بینی بود دیگه، عادیه.

نخواستم کسی به زحمت بیوفته.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

اخلاقشون اینطوریه که میگن عه مثلا نگفته بودی میخوای بری عمل

بگوشرمنده دیگه یهویی شد😂

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

من خودم گفتم خواستم مثل شما سورپرایز کنم ولی نصیحت منو داشته باش آخه اونا اینقد مهم هستن فکرت درگیر شده این ساعت .تو هم فکر کنم یکم وسواس فکری داری من بهتر شدم 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید