2777
2789

سلام من احساس میکنم تو خانواده شوهر اصلا سیاست ندارم چون هروقت میرم اونجا عین غریبه ها ام و مادرشوهرمم یه طوری انگار وقتی میشینیم باهم صحبت کنیم احساس میکنم حرفی که من میزنمو جدی نمیگیره یا وقتی من یه چیزی میگم سری دنبال اینن که یه ایرادی ازش بگیرن یا سریع اونو نقصش کنن بخاطر همین اعتماد به نفسم خیلی اومده پایین اعصابم واقعا خورد میشه میرم اونجا من با خانواده خودم و دوستام خیلی ادم اجتماعی  هستم میتونم با همه ارتباط بگیرم ولی نمیتونم با اینا ارتباط بگیرم احساس میکنم یه کاری کردن حتی موقع صحبت بعضی وقتا به تته پته میفتم اه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ چیکار کنم تا این کارم اصلاح بشه صحبتم نمیکنم میگن تو چرا حرف نمیزنی مارو دوست نداری این طوری اون طوری یه راه حل ریشه ای میخوام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم مثل شما .زبان بسته .لال میشم کلا واسه همین از راه نماز صلوات ایت الکرسی و سوره شمس و سوره و حرز قرانی استفاده میکنم .

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه

یچی بهت یاد میدم

کلا باهاش همکلام نشو دوبارم باهات صحبت کرد دوساعتم حرف زد تو فقط عین گیجا یه نگاه کن بگو آهان مثلا اصلا گوش ندادی بعد سر کن تو گوشیت یعنی بی توجهی کن بزار حالش جا بیاد

درسته بیشعوریه اما یکی دوبارم داره حرف میزنه یهو مثلا با شوهرت حرف بزن بعد پاشو برو😂

بخدا جوابه مثل خودش رفتار کن 

اخه تا کی برم تو قیافه ادمی نیستم که بخوام همش قیافه بگیرم

هفته پیش من توی مهمونی تو قیافه بودم البته ناخواسته روحی اوکی نبودم از همیشه بیشتر تحویلم گرفتن

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
هفته پیش من توی مهمونی تو قیافه بودم البته ناخواسته روحی اوکی نبودم از همیشه بیشتر تحویلم گرفتن

من این کارو کردم سریع گفتن چیشده با باباتینا بحثت شده منم گفتم نه چرا باید بحثم بشه سریع یه چی میگن که تو مجبور باشی اونطوری که میخوان رفتار کنی

من این کارو کردم سریع گفتن چیشده با باباتینا بحثت شده منم گفتم نه چرا باید بحثم بشه سریع یه چی میگن ...

ای بابا چه حرف دربیارن... 

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
منم همینم انگار منومحل نمیدن منم محلشون نمی‌دم زیادم خونشون نمیرم

منم بخاطر این رفتارشون خیلی کم رفتو آمد میکنم ولی همون ماهی یه بارم یه جوری روانم بهم میریزه چند روز حالم بد میشه