2777
2789

من از زندگی چیز زیادی نمیخواستم انقدر تنهاییم طولانی شده دارم از پوچی به جنون میرسم شاغلم ظاهرم جذابه اما رابطه برام اکی نمیشه خیلی حالم بده از تنهایی طولانیم

محیط ها ناسالم هست خانما وارد روابط آزاد بدون اطلاع خانواده ها نشینن آسیب میبینید صدمات داره حتی فکرخالیش راجبه این روابط آزاد اصلا بیهوده وبدترین آسیب ها داشته داره افکارتون هم درگیر میشه از هدف هاتون دور میمونید خانما این روابط ازاد ،پوچ هستن

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لابد سختگیری

یا خشکی تو ارتباط با بقیه

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

امشب چقدر از این مدل تاپیکا زیاد بود💔

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
هر کسی توی یه مرحله زندگیش قفل شدهیکی برای شاغل شدنیکی برای ازدواج یکی برای بچه دار شدنچی کار کنیم . ...

چقدر صبوری چندسال ازدواج هیچی رابطه برام ادامه دار نمیشه 

محیط ها ناسالم هست خانما وارد روابط آزاد بدون اطلاع خانواده ها نشینن آسیب میبینید صدمات داره حتی فکر ...

واقعاچیکاربایدبکنیم وقتی شماهادخترپاک وسالم نمیخوایدها؟وقتی که ماخوب وسالم زندگی میکنیم وهمش هی دوروزبااین دوروز رااون وواردرابطه های جسمی مختلف نمیشیم اماشماجاش میرید اینچنین دخترایی رومیگیرید که فقط خاجه حافظ شیرازی بهش دست نزده بنظرم مردافقط دنبال هیکل خوب وخوشکلی هستن اصلا خیلی ناامید هستم کاشکی من خوب زندگی نمیکردم خوب زندگی کردن وپاک موندن احمقانست تهش تتهایی وبیچارگیه سنم داره میره بالا وحتی هنوز نتونستم یه پارتنری که دلم میخوادداشته باشم چه برسه به ازدواج 

من هم تنها بودم .پوشیده کامل هستم .ایت الکرسی خوندم و سوره شمس.خوبه .زیارت عاشوراهم .کم کم روحیه ام عوض شد .

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه

یه سوال دارم از اونهایی که تنها زندگی می کنن..آدمهایی که تنها هستن اگه یه روز یه مشکلی براشون پیش بیاد باید چی کار کنن؟ یعنی مثلا پاشون پیچ بخوره یا در حموم قفل بشه روشون و ...