2777
2789
عنوان

خانمای با سیا ست میشه بیایید

90 بازدید | 6 پست

سلام من احساس میکنم تو خانواده شوهر اصلا سیاست ندارم چون هروقت میرم اونجا عین غریبه ها ام و مادرشوهرمم یه طوری انگار وقتی میشینیم باهم صحبت کنیم احساس میکنم حرفی که من میزنمو جدی نمیگیرن یا وقتیکه من یه چیزی میگم سری دنبال اینن که یه ایرادی ازش بگیرن یا سریع اونو نقصش کنن انگار بهم اهمیت نمیدن اینم بگم من ادم پر حرفی هم نیستم همیشه سعی کردم بی ربط هم صحبت نکنم  بخاطر همین اعتماد به نفسم خیلی اومده پایین اعصابم واقعا خورد میشه میرم اونجا من با خانواده خودم و دوستام خیلی ادم اجتماعی  هستم میتونم با همه ارتباط بگیرم ولی نمیتونم با اینا ارتباط بگیرم احساس میکنم یه کاری کردن حتی موقع صحبت بعضی وقتا به تته پته میفتم اه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ چیکار کنم تا این کارم اصلاح بشه بعضی وقتا میشینم گریه میکنم بخاطر این اتفاق چون عادت ندارم به این رفتار ها 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی میری اونقدر سکوت کن تا اونا وادار شن سر صحبت باز کنن و باز هم کوتاه حرف بزن و خیلی قاطیشون نشو

اونموقع ام کیگن چرا با ما حرف نمیزنی ما رو دوست نداری زوری اومدی فلان این راهو امتحان کردم واقعا نمیدونم چیکار کنم باهاشون

اونموقع ام کیگن چرا با ما حرف نمیزنی ما رو دوست نداری زوری اومدی فلان این راهو امتحان کردم واقعا نمی ...

لبخند بزن با آرامش بگو نه بخدا من اینجوری نیستم

تو جمع خانواده خودم و دوستام یه شیطون بلایی هستم اینجا میام اینجوری میشم تا خودشون جمع کنن

متأهل