2777
2789
عنوان

التهاب عصب بینایی (نوریت اپتیک

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 31 پست
سلام منم مث شمام دکتر گف چشم چپم التهاب داره شما بهتری؟

سلام شما چجوری میبینی ؟ ن هنوز درس نشدم دعا کن درس شم . دیدم کم نور شده و کمرنگ میبینم . احساس میکنم یکم فری میکنه بعد میبینم دوباره یجوری میشه . خیلی ناراحتم دعا کن .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام شما چجوری میبینی ؟ ن هنوز درس نشدم دعا کن درس شم . دیدم کم نور شده و کمرنگ میبینم . احساس میکنم ...

من او سی تی و ام ار ای دادم سالم بودم رنگارو کمرنگ میبینم و چشام سوسو میزنه دیگه نمیدونم چیکار کنم

من او سی تی و ام ار ای دادم سالم بودم رنگارو کمرنگ میبینم و چشام سوسو میزنه دیگه نمیدونم چیکار کنم

او سی تی چیه ؟ نوار عصب دادی ؟

احح اعصابم خرد میشه دارم خفه میشم از ناراحتی هم زرد میبینمط کم رنگ و کم نور 

او سی تی چیه ؟ نوار عصب دادی ؟احح اعصابم خرد میشه دارم خفه میشم از ناراحتی هم زرد میبینمط کم رنگ و ک ...

سلام عزیزم آیدی تلگرامم و میدم صحبت کنیم من یسری راه حل واسه چشم پیدا کردم

سلام عزیزم منم چشم درد دارم ونگرانم

ولی‌ باتوجه ب تایپیک هایی ک از قبل گذاشتی متوجه شدم هیچ مشکلی نداری و دچار وسواس شدید داری 

التهاب مغز

چشم

گوش.

هراتفاقی برات بیفته  ربطش میدی ب عصب ووسواسی شدید گرفتی دکتر چشم پزشک برو ولی  روانپزشکم حتما مراجعه کن قول میدم هم چشم دردت هم گوش دردت هم اعصابت اروم میشه بعد دعام میکنی و برای منم دعاکن 

سلام عزیزم منم چشم درد دارم ونگرانمولی‌ باتوجه ب تایپیک هایی ک از قبل گذاشتی متوجه شدم هیچ مشکلی ندا ...

عزیزم وسواس چی اخ

من مث قبل نمیبینم این چ ربطی ب وسواس داره

خب دیدم زرد شده کمرنگ و روشناییش کم شده دکترهم گفته اگه مشکل رنگ باشه از نوریت میتونه باشه اگه وسواس دارم چرا دو سه ناه قبل نمیگفتم همین چن روز پیش اینطوری شدم .

باشه بده قربونت برم اگه بتونی کمکم کنی هااا چشام برگرده مدیون توام . دعا گوی توام الهی خیر ببینی 

@Mahiiiiimahii

بیا  مرسی پی ام دادی خبرم کن کاش بیای من از اینکه همیشه دکترم نینی سایت کم میام .😔 .