2777
2789
عنوان

التهاب عصب بینایی (نوریت اپتیک

388 بازدید | 31 پست

سلام دوستان

من چشام خیلی مشکلات داشت از قبل الان در کمتر از یماه دیدم زرد شد و چند روزیم میشه که دیدم کمرنگ و یکم ابی  شده دارم دق میکنم از ناراحتی درس میشم ؟ام ار ای اینا هیچی نشون نمیده ولی دکتر گفته فقط میتونه نوریت باشه

نوار عصب چشم دادی؟

دکتر نمینویسه 

دکتر چشم پزشک میتونه بنویسه ؟ 

با نوار عصب چشم مشخص میشه حتما التهابه؟ کمکم کن خواهش میکنم هزار تا دکتر رفتم از اکن موقع خموز ب جایی نرسیدم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر نمینویسه دکتر چشم پزشک میتونه بنویسه ؟ با نوار عصب چشم مشخص میشه حتما التهابه؟ کمکم کن خواهش می ...

عزیزم من بارها بهت گفتم حرف گوش نمیدی اره نوار عصب خیلی خوبه نشون میده

دکتر مغزواعصاب باید بنویسه 

عزیزم من بارها بهت گفتم حرف گوش نمیدی اره نوار عصب خیلی خوبه نشون میدهدکتر مغزواعصاب باید بنویسه

دکتر اعصاب از یکی دیگ وقت گرفتم . خجالت دکتر خودم برم دوباره بگم دید چشام کمرنگ شده کمکم کن برگرده نوار بنویس😔😔😔میگه اینم دس بردار نیس هرهفته میاد

برو تو سایت اسنپ دکتر از دکتر متخصص نورولوژیست درخواست کن برات مینوسه کد ملی بدی میتویسه برات کد تخف ...

مرسی عزیزم قربونت برم الهی خیر ببینی کاش چشام برگرده مث قبل شه 😔

قربونت برم دکتر خوب نمیری وگرنه من توی سه روز اپتیک نورایتس تشخیص دادن برو نوار عصب بده عشقم خوب میش ...

بهترین دکتر اعصاب دکتر اسویی هر جا میرم میگن ام ار ای نرمال یکی انتی نیس بگه برو بمیر هزار تا مدرک دیگ نوار مفپغز و چشم و عکس عصب چشم چ بدونم اوتا باید بگن منم تا جایی ک میتونه میفتم دنبالش کسی کمکم نمیکنه 😔

برا تو چی بود درس شد شکر خدا دعا کن درس شه کاش مشخص شه درس شه . دکتر اعصابم گفتم من لرزش و ... دیدم رنگی شده میگه از فشار نمیتونه باشه مگه اینگه نوریت باشه یا از شبکیه اگه از چشم نباشه نوریته فقط قرص امگاویژن نوشته😔

برای من اپتیک نورایتس بود

درس شدی کلا ؟ الهی همیشه سلامت باشی .

برا من عصب بیماییم التهاب کرده انگار بعد از اینکه عصبی شدم اینطور شد کمرنگ میبینم درس میشه ؟چجوری میدی تو

من رفتم طب سنتی گف تست انگل بده یه ویروسی مثبت شده ک عامل ام اسه دارم دیونه میشم ینی درس میشم .

برای من اپتیک نورایتس بود

عزیزم من تو همون تاپیکی ک از اومجا شناختمت برای راهنمایی گزاشتی ممنونم ازت ینی توهم کمرنگ میدیدی رنگارو همون ک نوشتی قرمز رو مایل ب خاکستری یا زرد کمرنگ ؟ منم رنگارو رنگ واقعیشونو نمیبینم همشونو کم رنگ میبینم درس شد دیگ این ؟ چن روز بعدش کورتون زدی من میترسم دکترا بگن نوار عصبت مشکل داره ولی نمیشه گف مشکل از عصب بیناییه . من مطمئنم التهاب میکنه ولی کسی باور نمیکنه