سلام دوستان شبتون بخیر... من هم قبلا مثل همه آدم ها گاهی درمورد زندگی بقیه فکر میکردم...با نزدیکانم صحبت میکردم درمورد شیوه زندگی بقیه... درمورد شخصیت و...
مخصوصا درمورد آدم های که شاید مورد تایید جامعه و.. نبودند .
اما از یه جایی خودم رو جای اونایی که میشناختم گذاشتم ... مثلا گفتم درسته فلانی ممکنه آدم درستی نباشه و هیچ چیزییییییی دلیل بر مثلا فاحشه شدنش نباشه و هر مشکلی هم تو زندگیش باشه دلیل نمیشه فاحشه بشه ... اما اگر مثلا من رنج هایی که فلانی کشیده توی بچگیش میکشیدم آدم پاکی باقی می موندم... اگر بلایی هایی که توی بچگی و.. سر اون اومد سرم منم می اومد از راه به در نمیشدم... و خودم رو جای اونا گذاشتم و رنج هاشون ...
دیدم که آره ممکنه الان بگم هه من حتی اگه جای اون بودمم و اون رنج هارو میکشیدم بازم خوب می موندم ... ولی هیچکس نمیدونه ممکنه توی چه شرایطی قرار بگیره و دست به چه کثافت کاری بزنه .... پس انقدر به خودتون مغرور نباشید و انقدر علنی به خودتون افتخار نکنید که بله من آدم پاکی هستم و منم خوددارم و پرهیزگارم و...
انقدر با افتخار نگید هه من بچگی نکردم... من خامی نکردم .... بترسید و به خودتون مغرور نشید....همه چیز یک لحظه اتفاق میفته...
این مثالی که زدم برای همه چیز صدق میکنه ... خواستم بدترینش رو بگم که تا ته ماجرا رو خودتون بخونید...
هیچکس رو قضاوت نکنیم ، چه برای رنگ کفشش، چه برای اخلاق تندش ... و چه برای هر چیز دیگه ای !
ما هیچ وقت جای اون و توی شرایط اون نبودیم ... معلوم نیست اگر جای اون آدم بودیم وضعیتمون از اون بدتر میشد یا خیر .
در آخرم فراموش نکنید که خدا رو ستار العیوب خطاب میکنند و درست نیست من و شما که بنده ایم پرده از عیوب انسان های دیگه برداریم وقتی به ما و اطرافیانمون آسیبی نزدند ❤️