2777
2789

من یه مادرم

یه مادر که کلی آرزو داشتم اما به هیچ‌کدومشون نرسیدم

دوست داشتم زندگی کنم

انتخاب کنم

شاد باشم

اشتباه کردم ، سرکوبم نکنن

من تشخیص دادم که به جای دروس چرت مدرسه ، به دخترم درس زندگی رو یاد بدم

من برام مهم نیست که دخترم املا چند آورده . برام مهم نیست که امتحان علومش شده خوب یا قابل قبول

مگه چقدر فرصت داریم برای زندگی کردن

من نمیگم درس بده یا یاد نگیره ، اتفاقا علم ضروریه اما نه الان

من ترجیح دادم بجای جنگ و دعوا و جیغ بخاطر حل یه مسئله ریاضی ، ببرمش کلاس پیانو ، سوارکاری ، زبان، نقاشی

دوست دارم دخترم جسور بشه ، جسورانه انتخاب کنه و جسورانه زندگی کنه

من صمیمی ترین دوست دخترمم و ما باهم دوست انتخاب میکنیم . ما با دوستامون میریم بیرون و حتی بعضی شبا با دوستامون و همسایه ها تو راهرو تشک پهن میکنیم و میخوابیم و فضای راهرو رو با چادر شبیه خونه میکنیم 

من انقدر دخترم و تو همین سن ۱۰سالگی مستقل بزرگش کردم که میگم خدایا ممنونم از اینکه اگه یه روزی من کنارش نباشم مطممئنم توی همین سن کمش ، میتونه گلیم خودش و از آب بکشه بیرون

من به دخترم یاد دادم هر بزرگتری ارزش احترام نداره

بهش یاد دادم هر عقیده ای قابل احترام نیست

حرفشو شجاعانه بزنه و نترسه

بهش یاد دادم وقتی معلم اول سال تحصیلی گفت شغل پدر و مادرت چیه ، تو روی معلمش بایسته

بهش یاد دادم معلم فقط داره بهش درس میده و حقوقش میگیره و ازش بالاتر نیست پس هیچ وقت نترسه و از حقش دفاع کنه

امشب رفته بودیم بیرون و تو صف بود . یکی اومد جلوش .. از خودش دفاع کرد و گفت اینجا جای منه برو سرجات و انقدر محکم و جسورانه با اون آقای گنده و هیکلی حرف زد که واقعا متعجب شدیم

این روش منه برا یاد دادن درس زندگی . و البته اینم بگم که با اینکه اصلا سختگیری نمیکنم بهش اما شاگرد اول مدرسه دخترمنه❤️

دخترکم بزرگ شده دورش بگردم ؛ خدایا شکرت خودم زندگی نکردم اما دخترم داره با تمام‌وجود زندگی میکنه و خیالم راحته اگه نباشم ، تنها نیست . خودش حامی و پناه خودشه .

خدا همه بچه هارو برای ما پدر و مادرا حفظ کنه🥰

پژواک خودم بودم و خود را نشنیدم! ای هرچه صدا، هرچه صدا، هرچه صدا                                                              #تُ...🤍🪽

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچیزی در کنار هم 

دیروز بحث اساتید راجب همین بود 

ازادی زیاد باعث بی بندوباری  و سخت گیری باعث میشه فرزندتون عزت نفس و اعتماد بنفسی نداشته باشه 

باید تعادل حفظ بشه. و برای اینکار نیاز ب مطالعه هس 

عشــــAــــق🔗♥️

حرف از شغل پدر زدی 

همین قبل عید استاد بیشخصیت و بی فکر که فقط مقام استادی رو به یدک میکشن 

از تک تک دانشجوها سن و معدل و رتبه رو میپرسید چیزایی که واقعا شخصی بود 

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

بسیار عالی الان دخترت مدرسه میره یا هوم اسکول هست ؟

اسکول؟ چه کلمه زشتی برای یه بچه بکار بردین

معلومه که مدرسه میره و شاگرد اوله

اما‌من‌هیچ وقت علاقه ای به شاگرد ادل بودنش نداشتم و تلاش خودش بود

پژواک خودم بودم و خود را نشنیدم! ای هرچه صدا، هرچه صدا، هرچه صدا                                                              #تُ...🤍🪽

منم عقایدم با شپا همسو هست اگه مایلی با هم قرار بزاریم با بچه ها

چقدر عالی🥰 درخواست دوستی میدم عزیزم

حرف از شغل پدر زدی همین قبل عید استاد بیشخصیت و بی فکر که فقط مقام استادی رو به یدک میکشن از تک تک د ...

شما چیزی بهش نگفتین؟

تو نمونه یک مادر کامل و عاقل هستی من بهت افتخار میکنم ❤️

عزیزم شما لطف دارید❤️🥰

شما چیزی بهش نگفتین؟

اسی چقد فهمیده ای خوشبحال دخترت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا کمکم کن امام زمان کمکم کن میشه  برام دعا کنی خدا کمکم کنه بهم بگو برای حاجت روایت صلوات میفرستم

شما چیزی بهش نگفتین؟

هیشکی اعتراض نکرد منم روم نشد چیزی بگم استاد خودش باید شعور داشته باشه که این مسائل شخصیه ونباید راجعبش کنکاش کنه

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

اسی چقد فهمیده ای خوشبحال دخترت

چون خودم با سختی بزرگ شدم

❤️