2777
2789

اینطوریه که روزی ده بار حداقل به شوهرم زنگ میزنه تا مطمین بشه حالش خوبه و اگه شوهرم جواب نده که دیگه واویلا نگران میشه شدیدا و فک میکنه حال شوهرم بد شده ، کلا قبل ازدواجمونم همین بودن .

میشه بگید چکار کنم توی این مواقع؟ 

مثلا من بهش میگم به مامانت بگو دورت شلوغه که نگران نشه گناه داره .

نمیدونم چی کار کنم ؟

چادر من !!!! توبا من بزرگ شدی!با لحظه های زندگیم همراه بودی با من زیر باران ماندی و خیس شدی با من قد کشیدی   تغییر کردی با من زیر آفتاب گرمت شد رنگ مشکی ات زیر نور آفتاب رنگ باخت تا رنگ از زندگی ام  نبازد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی نگی،هیچ کار هم نکن،چون میشی آدم بده

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
شوهرت آخرین بچه بود ازدواج کرد ؟ یا تک فرزند بود ؟

تک پسره ولی خیلی مامانش بهش وابسته هست شوهرم تعریف میکنه میگه از وقتی مدرسه میرفته مامان هکش به مدرسه زنگ میزده حالشو بپرسه

چادر من !!!! توبا من بزرگ شدی!با لحظه های زندگیم همراه بودی با من زیر باران ماندی و خیس شدی با من قد کشیدی   تغییر کردی با من زیر آفتاب گرمت شد رنگ مشکی ات زیر نور آفتاب رنگ باخت تا رنگ از زندگی ام  نبازد

هرچقدرم ک پسرش براش عزیزه خیلی این رفتار زشت و زنندس و بنظرم بخاطر اینکه نگران شوهرته نیست و بخاطر فضولی ک کجایید و چیکار میکنین چون خودم دقیقا یکیشو دارم البته دور از جون مادرشوهر شما مال من خیلی حسوده ولی دیگ دارم حد و حدودش نشونش میدم و ب شوهرمم گفتم معنی نداره وقتی ما تا بازار میریم دقیقا مادرت بدونه ما تو کدوم مغازه 

همیشه لحظه اخر خدا نزدیک تر میشه...پرستار👩🏻‍⚕️

شوهر منم ته تغاریه مادرش همینجوری نگران میشه قشقرق بپا میکنه جواب نده ولی روزی ده بار نه روزی یکبار زنگ میزنه اگه جواب نداد یکسره زنگ میزنه اس میده کجایی نگرانم 

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

شوهرتون نظر خودش چیه کلافه نمیشه از اینهمه تماس

یه بار گفت مثل یه طناب دور گردنمه ولی فقط همون یه بار سعی میکنه مامانشو از نگرانی در بیاره بعد استرس میگیره وقتی مامانشو دچار استرس میکنه

هیچی چون نمیتونی آدما رو عوض کنی اونا اینجوری شکل گرفتن و متاسفانه کاریش نمیشه کرد

در کل من خوشم از اینجور اخلاقا نمیاد چیه درینگ درینگ زنگ میزنه اما نمیشه هم چیزی گفت

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

هرچقدرم ک پسرش براش عزیزه خیلی این رفتار زشت و زنندس و بنظرم بخاطر اینکه نگران شوهرته نیست و بخاطر ف ...

نه بخدا قبلا که با شوهرم دوست بودم و مادرش نمیدونست من هستمم هم همین بود 

شوهر منم ته تغاریه مادرش همینجوری نگران میشه قشقرق بپا میکنه جواب نده ولی روزی ده بار نه روزی یکبار ...

خب شما چکار میکنی 

هیچی چون نمیتونی آدما رو عوض کنی اونا اینجوری شکل گرفتن و متاسفانه کاریش نمیشه کرددر کل من خوشم از ا ...

بعد‌میدونی چطوریه با شوهرم چند ساعت خلوت کردیم بعد مادرشهورم هی زنگ زده بوده نشنیدیم دیگه شوهرم یهو یادش اقتاد اصلا استرررس گرفت دگرگون شد که جواب مامانشو نداده و‌نگران کرده مامانشو

تک پسره ولی خیلی مامانش بهش وابسته هست شوهرم تعریف میکنه میگه از وقتی مدرسه میرفته مامان هکش به مدرس ...

خب اون ریشه در گذشته های دو  داره باید همون موقع حل و فصل میشد الانم حرف بزنی میشی عروس حسود به نظرم اهمیت نده مادر و پسر اینهمه اینجوری طی کردن بقیه اش هم روش اگر شوهرت ناراحت باشه خودش یه واکنشی نشون میده