2777
2789
عنوان

قورت دادن

144 بازدید | 16 پست

بچه ها بغضو قورت دادو تخلیه نکرد بدع.؟؟

کلاجلوی گریه کردنوبگیریم بده.؟

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

من یبار یه بغض بد و قورت دادم 

گریه نکردم 

صبح بیدار شدم گلوم باد کرده بود آب دهنمو نمیتونستم قورت بدم انگار سرما بخوری اونجوری 

دیگه رفتم دکتر عمومی دارو داد خوب شد

زلف سیگت لیلا روشنای گلارم🚶♥️👀.................

من بیشتر ۱۰ سال گریه نکردم نمیدونم چی هست خیلی ناراحت بشم شاید یک چشمم خیس بشه چند ثانیه ، خبری نیست سختش نکن 

ولی میگم خوش بحال خانم ها هر موقع میخوان سیر دل گریه میکنن سبک میشن

یک صلوات بفرستید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم

عزیزم‌پستتوپاک‌میکنی تاپیکوبپاکم

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

من یبار یه بغض بد و قورت دادم گریه نکردم صبح بیدار شدم گلوم باد کرده بود آب دهنمو نمیتونستم قورت بدم ...

من همش جلوگریمومیگیرم😔گفتم ببینم چع تاثیری داره

من بیشتر ۱۰ سال گریه نکردم نمیدونم چی هست خیلی ناراحت بشم شاید یک چشمم خیس بشه چند ثانیه ، خبری نیست ...

اینقدگفتن‌مرد ک گریه نمیکنه دیگه یجورایی تومخیله همه ثبت شده لابدشمام دلیلش همینه درسته؟

من یبار اینطوری شد کلا بغضتو نگه ندار

چرا؟؟

خب مریض میشه ادم من انگار سرما خورده بودم یه هفته گلو درد داشت میکشتم

😔😔حوصله گریه ندارم اصن اخه

اینقدگفتن‌مرد ک گریه نمیکنه دیگه یجورایی تومخیله همه ثبت شده لابدشمام دلیلش همینه درسته؟

اره شاید دلمون سنگه نمیدونم 

اما اگه شما اشک داری بریز آروم بشی راحت بشی سر دلت سنگینی نکنه 

یک صلوات بفرستید 

اره شاید دلمون سنگه نمیدونم اما اگه شما اشک داری بریز آروم بشی راحت بشی سر دلت سنگینی نکنه

من نه اصن دلم سنگین نیس خیلیم دل نازکم واسه صورتم میترسم زیرچشمام چروک شه

کرم دور چشم استفاده کنید و گریه کنید

نمیزنم چیزی به پوستم اصلا واقعاعالی مونده همینطوری ازینطرفم ناراحتم😔

😔😔حوصله گریه ندارم اصن اخه

منم اگه گریه نکنم یه اه سرد میشه تو سینم

و یه سنگینی خاصی تو قفسه سینم حس میکنم

چیزی ک میخواستم قبول نشدم ولی راضیم به رضای خدا💚تمام زندگیم فدای امام حسین💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚