2777
2789
عنوان

خواستگارم باباش اینو گفت و رفت

223 بازدید | 5 پست

بعد پنج ماه حرف زدن و رفت و آمد 

اومدن خواستگاری که اصلا شبیه خواستگاری نبود 

با مادرش چندبار اومده بودن ولی تازه رسمی با خانواده اومدن با گلو شیرینی

راجب مهریه یسوال کردن ک ببینن رسم ما چیه 

ک باباش گف ۱۴ تا عرفشه .بابای منم گف ۱۱۴ عرفشه دیگه حرفی نزدن کلا شبیه خواستگاری نبود انتظار دیگه ای داشتم 

باباش گف با بابا مامان خودم و بابا مامانه زنم و برادر های خودم با خواهرا و برادر ها و خواهرای خانمم میاییم راجب این چیزا صحبت میکنیم یکم نشستن بعد رفتن . 

مگه باید کل خانواده و فامیلاشون بیان حرف بزنن؟ نباید الان با خانواده های خودمون حرف میزدن؟ 

بله فقط خانواده های خودتون باید به توافق برسید

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگر مشکلی بود باید اول خودشون با خودتون حرف میزدن حلش میکردن ، چرا اینجوری کرد! حس کردم کلا مخالفه !

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

تقریبا ۲۰ یا ۳۰ سال پیش اینطور رسم بود که برای بله برون پدر بزرگ و مادر بزرگ و عمو و دایی و خاله و عمه رو با خودشون میبردن و درمورد مهریه و مقدمات صحبت میکردن.این بنده خدا هم داره رسوم دوره جوانی خودش رو پیش می بره.الان دیگه مد نیست توی شهرها و فقط خانواده دختر و پسر صحبت میکنن و توافق که کردن بعدا بقیه رو دعوت میکنن بله برون فرمالیته

نمی گویم دستم رابگیر، یقین دارم که دستانم همیشه در دستان گرمت بوده، خدای من! هرگز دستهایم را رها نکن که من گم میشوم میان ازدحام گرگها و آدمها!!
خب اگر مشکلی بود باید اول خودشون با خودتون حرف میزدن حلش میکردن ، چرا اینجوری کرد! حس کردم کلا مخالف ...

اره منم اینجوری حس کردم آخه من یه نامزدی دوماهه داشتم قبلن نشون کرده بودم فکر میکنم باباش از اون دلخور بود