2777
2789
عنوان

خابم میاد ولی

52 بازدید | 14 پست

خابم میاد ولی میخام موم بندازم. 

پشمام در اومده نامزدمم تو راهه 

😐یه دل میگم برم با همون ژیلت بزنم بیام لالا کنم 

یه دلم میگم بد میشه 

چه کنم خابم بپره

ما اونجوری که دلمون میخواست زندگی نکردیم...:)•           اونجوری که مجبور بودیم زندگی کردیم 💜

کاش دغدغتو من داشتم

‏ما مگس هارو مسخره میکنیم‏ که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️‍🩹👋🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موم چطوریه درد داره؟

یس یکی باشه برات بندازه بهتره 

خودت هی میترسی بکشیش 😂

ما اونجوری که دلمون میخواست زندگی نکردیم...:)•           اونجوری که مجبور بودیم زندگی کردیم 💜
موم چطوریه درد داره؟

شدید من قبلاً ژیلت میزدم

ولی دیدم بدنم داره سیاه میشه بزای اولین بار دیروز موم انداختم اشکم در اومد

تازه زیر بغلم خون اومد 

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

کاش دغدغتو من داشتم

اصلا خیلی بده دیشب کم خابیدم الان دلم حسابی میخاد بخابم 🥺

میترسم پای گوشی بخابم😂

شدید من قبلاً ژیلت میزدمولی دیدم بدنم داره سیاه میشه بزای اولین بار دیروز موم انداختم اشکم در اومدتا ...

آره منم زیلت سیاه میکنه حالا این سفید و نرم و خوبه؟ ارزش درد داره؟😂😂

احسنت
شدید من قبلاً ژیلت میزدمولی دیدم بدنم داره سیاه میشه بزای اولین بار دیروز موم انداختم اشکم در اومدتا ...

ولی یکی باشه برات بندازه بهتره 

منم تنهام هم عصبی میشم هم حوصلم نمیشه 

آره منم زیلت سیاه میکنه حالا این سفید و نرم و خوبه؟ ارزش درد داره؟😂😂

هر که طاووس خاست جرم هندوستان کشد😂

من خواهرم برام زدمن خودم نتونستمتمام بدنمو زد

وای چقد خوب 

من خودم میزنم خودم پد میزارم خودمم میکشم 

واسه کشیدنش یه استرسی میگیرم ک نگو

چند وقت یه بار لازمه؟

تقریبا 3هفته میشه که موها میاد بیرون هفته چهارم واسه موم خوبه